Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan Filmleri İçin Flaş Açıklama!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Filmleri İçin Flaş Açıklama!

Türkiye’nin en çok beğendiği komedyenleri arasında olan Cem Yılmaz, geçtiğimiz akşam sevgilisi Defne Samyeli ile birlikte Tarabya’daki Kıyı Balıkta, Magazin Habercilerince görüntülendi. Cem Yılmaz, Magazincilerin sorduğu sorulara yanıt verirken,  yeni filmleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylar Haberimizde..

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’tan Cem Yılmaz’a Destek!

Cem Yılmaz’dan Filmleri İçin Flaş Açıklama Yaptı!

Geçtiğim yıla yaşadıkları aşklarıyla bomba gibi düşen ünlü ikili Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, yaklaşık dört saat kaldıkları ünlü mekandan beraber ayrılırken magazin habercilerinin kameralarına yansıdılar. Habercilere kısaca,  “Yemek yedik, eve gidiyoruz” ifadeleriyle selam veren Cem Yılmaz en son sosyal medya hesabından filmleriyle ilgili paylaşım yapmıştı ve son noktayı koydu.

Cem Yılmaz kimdir?      Defne Samyeli kimdir?

Cem Yılmaz'dan son nokta: Filmlerim sadece sinemada

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz’a Anlamlı Yeni Yıl Hediyesi!

Bundan sonra yeni çıkacak sinema filmleri sadece sinemada izlenmesiyle ilgili gelen soru üzerine ünlü komedyen Cem Yılmaz, “Sadece sinemalarda” ifadeleriyle kısaca cevap verdi. Ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan’ı ‘Organize İşler Sazan Sarmalı’ için arayıp aramadığıhakkında habercilerin soruduğu sorularına ie Cem Yılmaz, “Hayırlı olsun dedim, tebrik ettim” şeklinde cevapladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler