Ana SayfaÜnlülerMeltem Cumbul'dan Şok Eden Seks Hayatı Açıklaması!

İlgili Postlar

Meltem Cumbul’dan Şok Eden Seks Hayatı Açıklaması!

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında olan Meltam Cumbul cesur açıklamaları ve davranışlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de katıldığı İsviçre Ticaret Odası Derneği’nin davetinde sağlık hakkında konuşan Meltem Cumbul kendi sex hayatında örnek vererek katılımcıları şaşkına çevirdi. İlginç davetin tüm Detayları Haberimizde..

Kulisleri Sallayan İddia: Oyuncu Meltem Cumbul, Seçimlerde Şişli’den Aday Olacak

Meltem Cumbul’dan Şok Eden Seks Hayatı Açıklaması Geldi!

İsviçre Ticaret Odası Derneği’ndeki konuşmalarına başlamadan önce Aytaç Arman’ı anarak başladı ve ekledi  “Meslektaşım, aynı zamanda sinema ve televizyon oyunculuğuna yeni girdiğim zamanlarda, yeni deneyim kazanmaya başladığım dönemlerde birlikte çalıştığım çok kıymetli, çok sevdiğim, çok beyefendi Aytaç Arman’ı kaybettik. Çok genç bir yaşta kaybettiğimizi söyleyebilirim” cümlelerini kullandıktan sonra davete katılanların sağlık hakkında sorduğu sorulara cevaplamaya çalıştı.

Meltem Cumbul'dan seks hayatıyla ilgili şaşırtan açıklama - Sayfa 8

Usta oyuncu Meltem Cumbul sağlıklı yaşam hakkında sorulan sorulara, “Daha toplumsal bakarsak eğer içinde bulunduğumuz toplum neye ait, nereye ait, bu anlamda sizden ne bekliyor, ne istiyor… Siz kendinize yönelik bir yaşam tercih ettiğinizde yani daha bireysel bakan, daha bireysel sinemayı tercih eden daha toplumsal şeyler değil de kendi üzerinizde… Yani ben bir oyuncu olarak bedenimle iş yapıyorum. Sesimle ve nefesimle iş yapıyorum.”

Meltem Cumbul kimdir?

Meltem Cumbul'dan seks hayatıyla ilgili şaşırtan açıklama - Sayfa 2

“Hastalıklar geçirilebilir ama stres yüzünden, mesleki açıdan çok daha fazla zarara uğrayabilirsiniz. Ben rahatlama egzersizleri yapıyorum, bedenimle ilişki kurduğum zaman ancak reaksiyon verebiliyorum. Yani bedenimin istemediği her şeye net olarak karşılık verebiliyorum. Ses ve nefesinde aynı şekilde”  şeklinde cevaplar verdi.

Meltem Cumbul'dan seks hayatıyla ilgili şaşırtan açıklama - Sayfa 4

Meltem Cumbul Aile yaşamı hakkında da konuşarak,  “Annem güzelliğe, bakıma çok önem veren bir kadındı. Kanser olduğu dönemde Almanya’daydık. Türkçe bilen bir psikolog bulduk, kendine bakmıyor, bakımlı değil bana nasıl değer verecek demişti. Sonunda bulduk ve tedaviden yıllar sonra psikologla karşılaştık”

Annenizle bir gün seans yapıyoruz ve babanız aleyhine konuşurken babanız girdi içeri ve ‘Yine olsa yine bu adamla evlenirdim’ dedi. ‘Nasıl yani?’ deyince ‘Bir erkekten çok şey beklememek gerekir, seks hayatımız çok güzeldi ve dört çocuğumuz oldu’ dediğini anlattı”  ifadeleriyle tüm katılımcıları şaşırttı.

 

Meltem Cumbul'dan seks hayatıyla ilgili şaşırtan açıklama - Sayfa 1

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler