Ana SayfaÜnlülerCeyda Düvenci ve Bülent Şakrak'tan Cem Yılmaz'a Destek!

İlgili Postlar

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’tan Cem Yılmaz’a Destek!

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’tan Cem Yılmaz’a destek! Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Ceyda Düvenci – Bülent Şakrak çifti, kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Son günlere damga vuran Cem Yılmaz ve sinema salonu işletmecisi arasında yaşanan atışmaya da değinen ünlü çift, konu ile ilgili neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Ceyda Düvenci Oyunculuğumu bırakıyor?

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’tan Cem Yılmaz’a destek!

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’tan Cem Yılmaz’a destek! Önceki gün gittikleri bir alışveriş merkezinde görüntülenen Ceyda Düvenci – Bülent Şakrak çifti, kendilerini fotoğraflayan magazin muhabirlerinin sorularını cevapladı.

Bülen Şakrak - Ceyda Düvenci çifti Akmerkez'de görüntülendi
Bülen Şakrak – Ceyda Düvenci çifti Akmerkez’de görüntülendi

Bülent Şakrak Kimdir?

Şampiyonluk filmini izlemeye gittiler

Muhabirlerin yönelttiği “Alışverişe mi? Spora mı?” sorusuna şinemaya gediklerini ifade eden ünlü çiftten Bülent Şakrak, Sinemaya geldik. Şampiyon filmini izleyeceğiz. Ceyda ilk defa izleyecek ben izledim çok beğendim” dedi.

Haklı olan belli, Cem Yılmaz’a ayıp ettiler!

Son günlerde yaşanan sinema salonu işletmecisi ile Cem Yılmaz arasında yaşanan patlamış mısır gerginliği sorularını da yanıtlayan çift, “Haklı olan belli bir an önce çözülsün. Çok saçma bir konu sadece bizim ülkemizde oluyor bu tarz şeyler. Cem Yılmaz’a ayıp ettiler.” diyerek ünlü komedyene destek çıktı.

Bülent Şakrak “Maşallah diyelim”!

Cem Yılmaz ile salon işletmecisi arasında neler olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan film yapımcıları ile Mars Cinema Group arasında yaşanılan gerginlik, Mars sinema Grubu Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar’ın sarf ettiği “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar. Onlar film çekmezse çekeni bulacağız” sözleri ile doruk noktasına ulaşmıştı.

Salon işletmecisinin bu sözleri karşısında ateş püsküren ünlü komedyen Cem Yılmaz, tepkisini şu sözlerle göstermişti:

“Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış! Yavaş çıkarsın. Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum 40 liraya bilet satmak yok var mısın? Yoksun tabi…İyi çıkarmalar. Cengiz’i geçiyorum.”

Salon işletmecisinin çok konuşulan  bu sözleri sonrasında, tüm sanat camiası ünlü komedyene destek olmaya devam ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler