Ana SayfaÜnlülerGelin adayı Hanife takipçilerine hakaret etti

İlgili Postlar

Gelin adayı Hanife takipçilerine hakaret etti

Gelin adayı Hanife takipçilerine hakaret etti… İzdivaç programı ile ismini duyuran Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından kendisine şişman diyen takipçilerine hakaret etti. Hanife Gürdal, yaptığı paylaşımda açtı ağzını, yumdu gözünü. Hanife Gürdal adeta isyan etti. Detaylar haberimizde…

Gelin adayı Hanife isyan etti

Gelin adayı Hanife açtı ağzını yumdu gözünü

Bir dönem yayınlanan izdivaç programlarından birine katılan ve ekranların en popüler gelin adaylarından biri olan nam salan Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından kendisine şişman diyen takipçilerine sert çıktı. Hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Hanife Gürdal, takipçilerine hakaret etti.

Gelin adayı Hanife takipçilerine hakaret etti

Hanife Gürdal, kilosu konusunda kendisini eleştiren takipçilerine hakaret ettiği paylaşımında “Ne kadar sal.. sal.. yakıştırmalar yapıyorsunuz arkadaşım. Şişmanım ben şişman. Kendimi bildim bileli o göbek üzerimde var, üstüne oturan kıyafetler giyince de daha belli oluyor. Rahatıma düşkün olduğum için zaten dar şeyler pek giymem göbeğimi de içine çekmem! Görmek istemeyen pislik atacak olan gözünü kapatsın. Bone fikride vermeyin artık ben her şeyi denedim olmadı saçım ağır geliyor ve kayıyor.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Gelin adayı Hanife’den benzinlik açıklaması

İzdivaç programlarının sona ermesi ile birlikte sosyal medya üzerinden para kazanmaya başlayan Hanife Gürdal, son olarak bir benzin istasyonunda çalışmaya başlaması ile gündeme gelmişti. Gürdal, benzin istasyonunda pompacı olarak çalışması konusunda yaptığı açıklamada “Kadının yapamayacağı iş yok. Burada çok da olumlu tepkiler alıyorum. Hem artık sigortam var. İşimi de çok sevdim.” şeklinde konuşmuştu.

Gelin adayı Hanife Gürdal poşet fiyatlarına isyan etti

Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde de poşetlerin ücretli olması konusunda bir paylaşım yapmıştı. İzdivaç programının popüler gelin adayı Hanife Gürdal, marketlerde poşetlerin ücretli verilmeye başlaması konusunda tepki gösterdiği paylaşımında “Poşet belki küçük bir ayrıntı ama önemli. Parasını verdiğim poşetin üstünde neden marketin reklamı olacak. Reklam işleri beleşe olmaz, bu işin sektörü ve piyasası var. 25 kuruşa poşet alıyorsam ya reklamsız temiz poşet verecek ya da reklamı için bana 50 kuruş ödeyecek…” ifadelerine yer vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler