Ana SayfaÜnlülerBurcu Kıratlı düğün tarihini açıkladı

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı düğün tarihini açıkladı

Burcu Kıratlı düğün tarihini açıkladı… Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile Amsterdam’da sürpriz şekilde nikah masasına oturan güzel oyuncu Burcu Kıratlı, düğün tarihini açıkladı. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın düğün tarihi ne zaman? Ünlü çift, ne zaman düğün yapacak? Hazırlıklar başladı mı? Detaylar haberimizde…

Sinan Akçıl’ı Meğerse Alişan Evlendirmiş!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evlendi

Aşk ve Mavi dizisinin Mavi karakterine hayat veren güzel oyuncu Burcu Kıratlı, güçlü sesi ile milyonlara hitap eden ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile nikah masasına oturdu. Ünlü çift, 31 Aralık günü Amsterdam’da sessiz sedasız nikah kıydı.

Sinan Akçıl kimdir?

Burcu Kıratlı düğün tarihini açıkladı

Burcu Kıratlı, nikahında giydiği mini ve dekolteli gelinliği ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Kıratlı, nikahtan bir hafta sonra sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından eleştirilere yanıt veren ünlü oyuncu, düğün tarihini de açıkladı. Burcu Kıratlı, yaptığı paylaşımda “Gelinliğimle ilgili açıklama yaptığım yazılmış. Açıklama yapma gereği duymayacak kadar çok severek giydim. Ayrıca düğün Mayıs’ta değil Haziran’da olacak Allah’ın izniyle. Biraz doğru haber yapmanız dileğiyle.” ifadelerine yer verdi.

Burcu Kıratlı kimdir?

 

Burcu Kıratlı düğün tarihini
Burcu Kıratlı düğün tarihini

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve güzel oyuncu Burcu Kıratlı’nın Mayıs ayında Türkiye’de büyük bir düğün töreni yapacakları iddiaları duyulmaya başlamıştı. Ancak, Burcu Kıratlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, düğünün Haziran ayında olacağını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler