Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl'ı Meğerse Alişan Evlendirmiş!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’ı Meğerse Alişan Evlendirmiş!

Sinan Akçıl’ı meğerse Alişan evlendirmiş! 2018’in son gününde Amsterdam’da sürpriz bir nikahla dünya evine giren Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı çiftinin evlilik hikayesini ünlü türkücü Alişan anlattı. Ünlü türkücü dün magazine yansıyan Akçıl’a gönderme yaptığı, “Türkiye’de düğün yapmazsan iki elim yakanda olur” yorumunun ardından ünlü çiftin nasıl evlenmeye karar verdiğini anlattı! İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Alişan’dan Sinan Akçıl’a İlginç Gönderme! İki Elim Yakanda Olur…

Sinan Akçıl’ı meğerse Alişan evlendirmiş!

Sinan Akçıl’ı meğerse Alişan evlendirmiş! 2018’in son gününde Amsterdam Başkonsolosluğu’nda yakın arkadaşlarının katıldığı sürpriz bir nikahla dünya evine giren Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı çifti evli ünlüler kervanına katıldı.

Burcu Kıratlı – Sinan Akçıl nikahının ardından ünlü türkücü Alişan,  dün magazine yansıyan Akçıl’a gönderme yaptığı, “Türkiye’de düğün yapmazsan iki elim yakanda olur” yorumunun ardından ünlü çiftin nasıl evlenmeye karar verdiğini anlattı.

Ünlü çiftin nikahının ardından bir magazin programına bağlanan ünlü türkücü Alişan, kendisine yöneltilen sorulara tüm samimiyetiyle cevap verdi.

Geçtiğimiz hafta çok konuşulan 15 bin dolara ev kiraladığı haberlerinin doğru olduğunu söyleyen ünlü türkücü, taşındıkları için yorgun olduğunu ifade etti.

Eşi Buse Varol’un doğum yapmadan taşınmak istediklerini söyleyen Alişan, yeni ev yeni heyecan diyerek heyecanını anlattı.

Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl çifti Amsterdam'da nikah kıydı
Burcu Kıratlı – Sinan Akçıl çifti Amsterdam’da nikah kıydı

Sinan Akçıl kimdir?

Burak bebek Şubat’ın ilk haftasından sonra her an gelebilir

Bebeğin doğum tarihi ile ilgili de bir açıklama yapan ünlü türkücü, Şubat’ın ilk haftasından sonra her an doğabileceğini söyledi.

Buse Varol’un hamileleliğinin başlarında bebeğin isminin Burak olmasına karar verdiklerine değinen Alişan, isimde herhangi bir değişiklik olamayacağını ifade etti.

Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı çiftinin nilah sonrası sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa yaptığı yorumla çok konuşulan türkücü, ünlü çiftin evlenmeden önce kendisinden tavsiye aldığını belirtti.

Sinan Akçıl’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, “Türkiye’de düğün yapmazsan iki elim yakanda olur” yorumuyla ilgili konuşan Alişan, yaklaşık bir ay kadar önce Akçıl’ın kendisinin arayarak kendisinden tavsiye aldığını ifade etti.

Evlilik nasıl? Evliliği bana tavsiye eder misin?

Alişan, Sinan Akçıl’ın bir ay önce kendisine evlilikle ilgili 2 soru yönelttiğini açıklarken, bunların “Evlilik nasıl? ve Evliliği bana tavsiye eder misin?” olduğunu söyledi.

Nikahtan bir ay önceden haberi olduğunu açıklayan türkücü, “Şiddetle tavsiye ediyorum. Bir an önce evlenmelisin treni kaçırma.” diyerek tavsiye verdiğini anlattı.

Sinan Akçıl’dan düğün beklediğinin altını çizen Alişan, “Sinan’ı çok mutlu görüyorum. Aradığını buldu…” diyerek Akçıl’ın kararından olam mutluluğunu söyledi.

Kenan Erçetingöz: Nikah için 31 Aralık’a kadar süre veriyorum!

Yeni yıldan hemen önce bir partide Burcu Kıratlı’nın anne babası Kenan – Gül Erçetingöz çiftinden Kenan Erçetingöz’ün, “31 Aralığa kadar süre veriyorum” demesi üzerine, “Kenan abi, ben oğlumuza güveniyorum, Burcu’yu mutlu eder.” dediğini itiraf etti.

Barış sinyali gönderdi

Uzun yıllara dayanan dostluğu olduğu Demet Akalın ile bir süredir küs olduğu bilinen Alişan, ünlü şarkıcı ile ilgili sorulara ise “Ben o konularla ilgili o kadar çok konuştum ki, bazı şeyler çok kolay unutulmuyor çok büyük konuşmak istemiyorum.” diyerek barış çubuğu uzattı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler