Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBir Aşk İki Hayat Filminin Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Bir Aşk İki Hayat Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Bir Aşk İki Hayat filminin fragmanı yayınlandı! Başrollerinde Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’in rol aldığı Bir Aşk İki Hayat filminin fragmanı yayınlandı. 2019 yılının ilk aşk filmi olan ve sinema severler tarafından merakla beklenen film, ne zaman vizyona girecek? Usta oyuncuların rol aldığı filmin konusu nedir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Engin Akyürek ‘Bir Aşk İki Hayat’ Hakkında Ne Düşünüyor?

Bir Aşk İki Hayat filminin fragmanı yayınlandı!

Bir Aşk İki Hayat filminin fragmanı yayınlandı! Yeni yılın merakla beklenen filmlerinin başında gelen Bir Aşk İki Hayat filminin fragmanı yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Medcezir ve Ufak Tefek Cinayetler gibi birçok önemli yapıma imza atan Ali Bilgin’in oturduğu filmin senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz kaleme aldı.

Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı filmdeİpek Bilgin, Merve Dizdar, Osman Sonant ve Serhat Parıl gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

İşte Bir Aşk İki Hayat Filminin Fragmanı

Bir Aşk İki Hayat filminin konusu nedir?

Bir aşk hikayesinin ele alındığı Bir Aşk İki Hayat filminde; genç bir adam olan Umut, bir akşam planı için iki seçenek arasında seçim yapmak zorunda kalır. Gayet basit bir konuda yaptığı bu seçim ise Umut’un hayatının değişmesine neden olacaktır. Seçeneklerden biri onun hayatının aşkını bulmasına, Deniz ile tanışmasına neden olacakken; diğer seçenek ise Umut’un uçurumun kenarına sürüklenmesine neden olacaktır.

Bir Aşk İki Hayat filmi ne zaman vizyona giriyor?

Sinema severler tarafından büyük bir heyecan ve merakla beklene Bir Aşk İki hayat filmi, vizyona girmek için geri sayıma başladı.

Daha tanıtım fragmanıyla şimdiden büyük bir merak yaratan film, 24 Ocak’ta sinema severlerin karşısında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler