Ana SayfaÜnlülerFuhuş İddiası ile Gözaltına Alınan Damattan Şok Gelişme!

İlgili Postlar

Fuhuş İddiası ile Gözaltına Alınan Damattan Şok Gelişme!

Fuhuş iddiası ile gözaltına alınan damattan şok gelişme! Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programında maço tavırları ile dikkat çeken ve geçtiğimiz sene fuhuştan gözaltına alınan Birkan Key, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile takipçilerini şaşırttı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıtılar…

Evlilik programlarının fenomeni Birkan Key’in ablası öldürüldü!

Fuhuş iddiası ile gözaltına alınan damattan şok gelişme!

Fuhuş iddiası ile gözaltına alınan damattan şok gelişme! Zuhal Topal’ın izdivaç programıma katılarak tanınan ve maço hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken Birkan Key, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile takipçilerini şaşırttı.

Fuhuştan gözaltına alınan Birkan Key, damat olmaya hazırlanıyor
Fuhuştan gözaltına alınan Birkan Key, damat olmaya hazırlanıyor

Birkan Key kimdir?

Diyetisyen sevgilisinin ailesi ie tanıştı

Bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı diyetisyen İrem Çohadar’ın ailesi ile tanışan ve bu özel geceden bir fotoğrafı sosyal medya hesabından “Aile tanışmasından bir kare (İsteme) öncesi” notu ile paylaşan Birkan Key, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Gözaltına alınan Birkan Key'in kelepçeli görüntüleri bir hayli konuşulmuştu
Gözaltına alınan Birkan Key’in kelepçeli görüntüleri bir hayli konuşulmuştu

Adana’da yapılan operasyonda gözaltına alınmıştı

Geçtiğimiz yaz Adana’da yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alınan Birkan Key, kelepçeli görüntüleri ile uzun süre konuşulmuştu.

Adana merkezli 14 ilde, fuhuşa aracılık etmek amacıyla kurulan “eskort” sitelerinin yöneticilerine yönelik operasyonda ikisi kadın 20 kişi gözaltına alınırken; Birkan Key, iki kadına fuhuş yaptırırken yakalandı.

Fuhuş operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan damat adayı Birkan Key, yaptığı açıklamada operasyonla ilgili şunları söylemişti:

“Günlerdir rahatsızlığımdan dolayı açıklama yapamadım. Videoda da söylediğim gibi benim çıkan haberlerle asla bir ilgim yoktur. Olsaydı zaten şu an olduğum yer dışarısı olmazdı. Hakkımda yapılan haberlerin hiçbir şekilde doğruluğu yoktur. İfademde de söylediğim gibi iyi niyetin suistimali söz konusudur.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler