Ana SayfaÜnlülerEvlilik programlarının fenomeni Birkan Key'in ablası öldürüldü!

İlgili Postlar

Evlilik programlarının fenomeni Birkan Key’in ablası öldürüldü!

Bir dönem ekranlarda yayınlanan evlilik programlarının popüler isimlerinden Birkan Key’in ablası cinayete kurban gitti. İşte günün en önemli gelişmesinden detaylar.

Evlendirme programıyla kısa süre içerisinde ünlenen ve pek çok isimle izdivaç şansını deneyen Birkan Key ablasının üzüntüsünü yaşıyor. Bugün gündeme genle haberlere göre silahlı saldırı sonrasında yaşamını yitirdiği öğrenilen Birkan Key’in ablasının saldırıya uğramasının nedeni ise kıskançlık olduğu söylendi. Birkan Key yaşanan bu olay sonrasında konuyla ilgili açıklamalar yaparken, kadın cinayetlerinin artık Türkiye’de durması gerektiğini söyledi.

Olay İstanbul’da yaşandı! Birkan Key’in ablası neden öldürüldü?

Olayın 21 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de yaşandığı belirtilirken Birkan Key’in ablasının sokakta yürüdüğü sırada silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Kader Key ise ağır yaralandığı için yaşama tutunamadı.

 “Konuşamıyorum”

Olayın ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Birkan Key, “Olayın ardından konuşan Birkan Key, “Acımız büyük. Akşam saat 8-9 sıralarında olay gerçekleşiyor. Polisten aldığımız bilgiye göre, ablam sokak ortasında kurşunlanarak öldürülüyor. Bu olayın aydınlatılmasını istiyorum. Şu an konuşurken içim titriyor. Konuşamıyorum. Artık bu kadın cinayetlerine dur denilmesi gerekiyor. Yani bu ne demek? Bir kadının altı el kurşunlanarak öldürülmesi ne demek? Bu bir cahiliyet olamaz. Bu zalimlik, zulüm nedir yani? Artık bu kadın cinayetleri dursun, ne olursunuz dursun. Elinizi ayağınızı öpüyorum, dursun. Artık istemiyoruz.” dedi.

Çağrı yaptı!

Yaşanan olaylara sitem ederek herkese çağrıda bulunan Birkan Key, yaşanan kadın cinayetlerinin, vahşetin durmasını istedi. “Ben ablamı kaybettim, başka kimse anasını bacısını kaybetmesin. Herkes anasına bacısına sahip çıksın arkadaşlar. Ha, biz sahip çıksak da görüyorsunuz, sokakta gezerken anamızı bacımızı katlediyorlar. Biz nasıl bir ülke olduk?” diyen Birkan Key, duruma isyan etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler