Ana SayfaKimdirBirkan Key kimdir?

İlgili Postlar

Birkan Key kimdir?

Birkan Key kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir? Nasıl ünlü oldu? Ne iş yapıyor? Birkan Key hakkında elde edilen tüm bilgileri sizler için bir araya getirdi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz…


Bugün Doğan Ünlüler

Birkan Key kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir?

Birkan Key, 1 Ocak 1987 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Adanalı olan Birkan Key, Oğlak burcudur.

Birkan Key nasıl ünlü oldu?

Birkan Key, bir dönem katıldığı izdivaç programı sayesinde tanındı. Programda gelin adayları ile yaşadığı aşklarda gündeme geldi. Güvenlik görevlisi olarak çalışan Birkan Key, izdivaç programı ile popüler damat adayı haline geldi. Bu popülerite, sosyal medya hesabında da binlerce takipçisi olmasını sağladı. İzdivaç programları bitse de, Birkan Key’in popüleritesi bitmedi.

Birkan Key, en son ablası Kader Key’in öldürülmesi haberleri ile gündeme geldi. Kader Key, sokak ortasında tartıştığı, ilişki yaşadığı iddia edilen Uğur G. tarafından altı el ateş edilerek öldürüldü. Kader Key, olay yerinde can verdi. Birkan Key, ablasını kaybettikten sonra kadın cinayetleri hakkında yaptığı şu açıklama ile olay yarattı: “Acımız büyük. Akşam saat 8-9 sıralarında olay gerçekleşiyor. Polisten aldığımız bilgiye göre, ablam sokak ortasında kurşunlanarak öldürülüyor. Bu olayın aydınlatılmasını istiyorum. Şu an konuşurken içim titriyor. Konuşamıyorum. Artık bu kadın cinayetlerine dur denilmesi gerekiyor. Yani bu ne demek? Bir kadının altı el kurşunlanarak öldürülmesi ne demek? Bu bir cahiliyet olamaz. Bu zalimlik, zulüm nedir yani? Artık bu kadın cinayetleri dursun, ne olursunuz dursun. Elinizi ayağınızı öpüyorum, dursun. Artık istemiyoruz. Ben ablamı kaybettim, başka kimse anasını bacısını kaybetmesin. Herkes anasına bacısına sahip çıksın arkadaşlar. Ha, biz sahip çıksak da görüyorsunuz, sokakta gezerken anamızı bacımızı katlediyorlar. Biz nasıl bir ülke olduk. Olayla ilgili açılan soruşturma sürüyor.” Birkan Key, ablasının mezarına günler sonra gitti ve mezar başında sosyal medya hesabından “Kardeşin geldi sen merak etme, her zaman yanındayım. Çocukların bana emanet merak etme. Sen rahat uyu bunları kim yaptıysa yanlarına kalmayacak sana söz veriyorum.” şeklinde intikam  yemini ettiği bir paylaşım yaptı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler