Ana SayfaKimdirCem Belevi kimdir?

İlgili Postlar

Cem Belevi kimdir?

Cem Belevi kimdir? Cem Belevi nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Hangi burç? Nasıl ünlü oldu? Cem Belevi hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Cem Belevi kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?

Cem Belevi, 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Şu an İstanbul’da yaşayan Cem Belevi, aslen İzmirlidir. Babası piyanist, annesi de ressamdır. Sanatçı bir aileden gelen Cem Belevi, ünlü bir şarkıcıdır.

Cem Belevi’nin burcu nedir?

4 Haziran günü dünyaya gelen Cem Belevi, İkizler burcudur.

Cem Belevi’nin eğitim hayatı

Babası piyanist olan Cem Belevi, henüz yedi yaşındayken piyano dersleri almaya başladı. 13 yaşında da gitar dersleri almaya başladı. Okul yıllarında konserler de vermeye başladı. Hatta, bu yıllarda ilk bestelerini de yapmaya başladı. Beş yıl boyunca İngiltere’de üniversite eğitimi alan Cem Belevi, ilk 6 ay Cambridge’te dil eğitimi, sonrasında 1 sene Londra David Game College’ta ekonomi ve 3 sene Brunel Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme okudu. Bunların yanında, Londra’da Blues, Jazz ve Şan eğitimi de aldı. Bu yıllarda da besteler yapmaya devam etti.

Üniversireden mezun olan Cem Belevi, kariyerine Londra’da ünlü bir şirkette çalışarak adım attı. Ancak, müzik yapma isteği ağır bastı. Bununla birlikte, 2011 yılında Türkiye’ye geri döndü ve albüm çalışmalarına başladı.

Cem Belevi’nin albümleri

2013 – Bilmezsin

2015 – Kim Ne Derse Desin (single)

2015 – Sevemez Kimse Seni

2016 – Sor

2017 – Aç Kollarını

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler