Ana SayfaÜnlülerEngin Akyürek ‘Bir Aşk İki Hayat’ Hakkında Ne Düşünüyor?

İlgili Postlar

Engin Akyürek ‘Bir Aşk İki Hayat’ Hakkında Ne Düşünüyor?

Yakşıklı Oyuncu Engin Akyürek  ‘Sessizlik’ adlı kitabının ilk imza gününde sevenleriyle buluştu. Akyürek burada muhabirlerin sorularını yanıtladı ve çekimleri geçtiğimiz yaz tamamlanan filmi hakkında konuştu. Detaylar Haberimizde..

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’in Filmi Bir Aşk İki Hayat’tan İlk Haber Geldi!

İmza Gününde ‘Bir Aşk İki Hayat’ Hakkında Konuştu..

‘Sessizlik’ adlı Kitaplarını imzalamaya başlamadan önce kendisi için gelen basın mensuplarının kırmayarak sorularını cevaplamaya çalışan Engin Akyürek, başrollerini başarılı oyuncu Bergüzar Korel ile paylaştığı çekimlerinin geçtiğimiz yaz ayında bittiği ‘Bir Aşk İki Hayat’ adlı romantik filmi hakkında da konuştu. Engin Akyürek “Ben içinde olmaktan çok mutlu olduğum güzel bir Aşk filmi oldu, seyirciyi biraz ağlatacak biraz da keyiflendirecek. Umarım yolu da yolculuğu da güzel olur” ifadelerini kullanarak film hakkında düşüncelerine açıklık getirdi.

Bestemsu Özdemir İle Engin Akyürek Aşk’mı Yaşıyor?

‘Bir Aşk İki Hayat’ filmin Senaryosunu, Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdı. Yönetmenliğini, Ali Bilgin’in üstlendiği sinema filmi 2019 yılının ortalarında vizyona girecek. Oynadıkları dizi ve filmlerle ülkemizde ve yurt dışında büyük hayran kitlesi bulunan Bergüzar Korel ve Engin Akyürek ilk defa aynı projede başrolleri paylaşıyorlar.

Bergüzar Korel kimdir?

berguzar-korel-ve-engin-akyurek-bir-ask-iki-hayat-filminde-bulusuyorlar

Engin Akyürek kimdir?

Engin Akyürek ‘Sessizlik’ Kitabı;

21 öyküden oluşan “Sessizlik” adlı kitabını yayınlayan ünlü oyuncu Engin Akyürek, kendisinin 21 öyküsü yer aldığı ve kitabın tüm gelirinin  Darüşşafaka’ya bağışlanacağı öğrenildi.

sessizlik-kitabi

Yazmaya lise yıllarında başladığını anlatan başarılı oyuncu ve yazar Engin Akyürek, daha önce bir dergide yazdığı öyküleri arttıkça, bu öykülerin bir kitap olmayı hakettiğini düşünmüş ve böyleye kitabı çıkarmaya karar verdiğini anlattı. Öykücülüğe sinemadan daha yakın bulduğunu anlatan Engin Akyürek, kitabın kendisini lise yıllarına ve ergenliğine götürdüğünü açık yüreklilikle anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler