Ana SayfaÜnlülerBestemsu Özdemir İle Engin Akyürek Aşk'mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Bestemsu Özdemir İle Engin Akyürek Aşk’mı Yaşıyor?

Geçtiğimiz günlerde Bestemsu Özdemir’in 2014-2015 yıllarında ekrana gelen ve rehting rekorları kıran  ‘Kara Para Aşk’ dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek’i aşk yaşamaya ikna etmek için  çaba sarfettiği iddia edilmişti. Oyuncu Bestemsu Özdemir, yakışıklı oyuncu Engin Akyürek’le çıkan aşk dedikodularına sonunda cevap verdi. Bestemsu Özdemir’in ilginç cevabı ne oldu? detaylar Haberimizde..

Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak’ı Taklit Etti!

Bestemsu Özdemir İle Engin Akyürek Aşk’Mı Yaşıyor?

Geçen hafta oyuncu Bestemsu Özdemir’in 2014-2015 sezonunda ekrana gelen ‘Kara Para Aşk’ dizisindeki rol arkadaşı olan yakışıklı oyuncu Engin Akyürek’i aşka ikna etmek için yoğun çaba harcadığı, magazin basınında bomba etkisi yaratmıştı. Hatta oyuncu Bestemsu Özdemir’in, yakışıklı oyuncu Engin Akyürek’i adeta adım adım takip ettiği ve gözlemlediği iddi edilmişti. İstanbul Anadolu Yakası’nda oturan  Engin Akyürek’le görüşmek için çok çaba sarf eden Özdemir’in, ortak arkadaşlarını araya soktuğu da çıkan haberler arasında geliyordu.

Bestemsu Özdemir kimdir?

Engin Akyürek kimdir?

Bestemsu Özdemir ile Engin Akyürek aşk mı yaşıyor? Bestemsu Özdemir kimdir? Engin Akyürek kimdir? - <a href=Magazin haberleri” />

İddialara Yanıt Gecikmedi!

Hürriyet gazetesinden Deniz Boy’un haberine göre, Oyuncu Bestemsu Özdemir,  Yakışıklı oyuncu Engin Akyürek’le çıkan aşk dedikodularına  da cevap vermekten çekinmedi. Özel bir davete katılan oyuncu Bestemsu Özdemir, Engin Akyürek’le çıkan  dedikoduları hakkında şu ifadeleri kullandı.

Bestemsu Özdemir; “Bugüne kadar bir şey saklamadım saklamam da”

“Kendisini çok severim. Hiçbir zaman aramızda öyle bir şey olmadı. Ama bir dönem çok aynı ortamda olmuştuk. Bugüne kadar bir şey saklamadım saklamam da. Tam tersi çok abidir, çok babacandır.”  dedi.

Bestemsu Özdemir ile Engin Akyürek aşk mı yaşıyor? Bestemsu Özdemir kimdir? Engin Akyürek kimdir? - <a href=Magazin haberleri” />

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler