Ana SayfaKimdirBurcu Kıratlı Kimdir?

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı Kimdir?

Kenan Erçetingöz’ün kızı olarak dikkat çeken Burcu Kıratlı kimdir? Hangi projelerde yer aldı? İşte detaylar.

Türkiye’nin en gizemli oyuncularından birisi olarak görülen Burcu Kıratlı¸özellikle Kenan Erçetingöz’ün kızı olması sebebiyle sürekli magazin gündeminde yer alıyordu. 1989 yılında doğan güzel oyuncu, Peri Masalı filminde rol aldıktan sonra aktif olarak oyunculuk hayatını başlattı.


Bugün Doğan Ünlüler

Burcu Kıratlı Kimdir? Hangi Filmde Rol Aldı?

İlk projesine 2010 yılında başlayan Burcu Kıratlı, özellikle Su ve Ateş, Peri Masalı gibi filmlerle 2013 yılında tanınmaya başladı. Özellikle oyunculuk hünerleri ile kısa süre içerisinde sevilen oyuncu, 2014 yılında Türkiye’nin en çok sevilen dizilerinden birisi olan Diriliş Ertuğrul kadrosuna dahil oldu. Diziye dahil olması ile birlikte daha fazla kişi tarafından tanınan oyuncu, 2015 yılında Bizim Hikaye adlı yapımda yer aldı. Oyuncunun ilk projesi ise Elde Var Hayat dizisi oldu.

Burcu Kıratlı Kimdir, Hangi Okullarda Eğitim Aldı?

Eğitimine özel bir önem verilen oyuncu, Beşiktaş Koleji’nde iyi bir eğitim aldı. Üniversite eğitimine ise Yeditepe Üniversitesi’nde devam eden oyuncu, iyi bir derece ile okulunu bitirdi. Oyuncunun bu alanda kendini geliştirmesinde Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin etkisi oldukça fazladır.

Küçük yaşlarından itibaren beline kadar uzayan saçları ile dikkat çeken Burcu Kıratlı, oyunculu kariyerinde özellikle saçlarını kestirerek hayatının en radikal kararlarından birisini aldı. Buna rağmen oyuncu, verdiği karardan dolayı hiç pişman olmadığını sık sık dile getirir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler