Ana SayfaDizilerKızım Dizisi 22. Bölüm Fragmanı İzle! Cemal Öykü'yü Almak İstiyor!

İlgili Postlar

Kızım Dizisi 22. Bölüm Fragmanı İzle! Cemal Öykü’yü Almak İstiyor!

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım, merakla beklenen yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başlıyor. Dizinin yeni bölümü 8 mart cuma günü ekranlara gelecek. Cemal, Öykü’nün kendi kızı olduğunu öğrenmiş ve karşısına çıkıp babası olduğunu söylemişti. Yeni bölümde, Cemal, Öykü’yü almak istiyor ve bunun için yeni planlar yapıyor.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Cemal Öykü’yü Almak İstiyor!

Kızım, dizisinde Öykü’nün hastalığı nedeniyle hafızasını kaybetmesiyle Demir ne yapacağını bilemez. Bir taraftan da kızının hastane masraflarının altında ezilir çaresiz durumdadır.

Kızım dizisinin 22. bölüm ilk fragmanında, Öykü, Demir’i ve Candan’ı hatırlamıyor ve babası geçmişte beraber yaşadıkları şeyleri hatırlatmak için beraber vakit geçirirler ama Öykü hiç bir şey hatırlamaz. Demir’e, Demir amca diye hitap ediyor. Cemal Öykü’yü almak için Öykü’nün tek hatırladığı kişi olan teyzesini bulup getiriyor ve Öykü teyzesine koşup sarılıyor.

KIZIM DİZİSİ 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Öykü’yü birlikte yaşadıkları eve getirmeyi başarır. Öykü uyurken, Candan ile Demir onun tekrar hatırlaması için ne yapacaklarını düşünürler. Öykü uyanır ve teyzesinin nerede olduğunu, orasının kendi evi olmadığını evine gitmek istediğini söyler. Demir ve Candan, buranın kendi evi olduğunu söylese de inanmaz.

MURAT DEMİR’DEN İNTİKAM ALIYOR!

Demir ve Candan, Öykü’yü Murat’ın sahibi hastaneye götürürler ve yatırmak zorunda kalırlar. Demir, kızını hastaneden çıkarmak ister ama Murat engel olmaya çalışır. Demir, Candan’dan hoşlandığı için böyle yapan Murat’ın üstüne yürür ve Öykü’yü rehin almasına izin vermeyeceğini söyler. Murat’ın masasının üzerinde ne varsa yere fırlatır.

Candan’da Murat’a aynı tepkiyi gösterir ve Öykü’yü taburcu etmesini söyler. Candan, Murat’ın Demirden intikam almaya çalıştığının farkına varır. Öykü’yü hastaneden çıkarırlar ve  hafızasını tekrar yerine getirebilmek için parkta çadırda kaldıkları geceyi yaşatmaya karar verirler ama Öykü, teyzesinden başka kimseyi hatırlamaz.

Cemal Öykü'yü Almak İstiyor
Cemal Öykü’yü Almak İstiyor

 

CEMAL DNA TESTİ YAPTIRIYOR!

Cemal, Asu’nun yazdıklarına inanmaz, Öykü’nün bir tane saç telini alır ve DNA testi yaptırır. Test sonucunda Cemal, Öykü’nün gerçek babası olduğundan emin olur. Öykü’yü takip eder ve karşısına çıkıp gerçek babası olduğunu söyler.

Kızım 21. Bölüm Yayınlandı! Gerçek Babasını Öğrenen Öykü’nün Tepkisi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler