Ana SayfaDizilerGülperi 23. Bölüm 2. Fragman İzle! Artemis Can'dan Her Şeyi Öğreniyor!

İlgili Postlar

Gülperi 23. Bölüm 2. Fragman İzle! Artemis Can’dan Her Şeyi Öğreniyor!

Show tv ekranlarının sevilen dizilerinden Gülperi merakla beklenen 23. yeni bölümü 8 mart cuma akşamı ekranlara gelecek. Gülperi ile Kadir gizlice evlendiler ama bir türlü çocuklara evlendiklerini söyleyemediler. Bir de Hasan ile Artemis’in birbirlerini sevdiklerini itiraf etmeleri ortalığı iyice karıştırdı. Can ise Kadir’in bir an önce babası olmasını ve birlikte yaşamak istiyor. Gülperi 23. bölüm 2. fragman izle! Artemis Can’dan her şeyi öğreniyor.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Artemis Can’dan Her Şeyi Öğreniyor!

Gülperi dizisinin yeni bölümünde, Gülperi ve Kadir’i büyük süprizler bekliyor. Gökhan ile Hasan Seyit’in ölümünden sonra birbirlerine girecekler. Gökhan, Hasan’ı affetmeyecek. Artemis ile Hasan’ın beraberliğini öğrenen Selen çıldıracak ve Artemis zor anlar yaşayacak.

Artemis Can'dan Her Şeyi Öğreniyor

Gülperi 23. bölüm 2. fragmanda; Can, kuşu minnak ile konuşuyor ve artık dileklerinin gerçek olacağını, annesi ile Kadir’in artık evlendiklerini alile olacaklarını konuşurken Artemis, Can’ı duyuyor. Gülperi Kadir’e evlenmek için acele ettiklerini söylüyor. Gülperi, Can’la konuşurken duymak istemiyorum diyor ve Kadir’in evine gidiyor. ‘Can, Kadir’e Süpermen sen bana yalan mı söyledin?’ diyor. Artemis, babasının bilgisayarından nikah resimlerini görüp emin oluyor. Bu arada Şeyma, kan testi yaptırıyor ve Gülperi ile Kadir’i ayırmak için hamile kalmanın yollarını arıyor.

İşte 23. bölüm 2. fragman..

GÜLPERİ DİZİSİ 22.BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir ve Gülperi resmen evlendiler ama çocuklara söyleyemezler. Şeyma,  Kadir’in evine yerleşip onların huzurunu kaçırmaya planını gerçekleştirir. Gülperi, Şeyma’yı Kadir’in evinde görüyor ve çok bozuluyor. Artık evlendiklerini herkese açıklamalarının gerektiğini anlıyorlar.

HASAN BABASI İLE YÜZLEŞİYOR!

Eyüp, Hasan’ın kendisini şikayet ettiğini öğrendiğinde kaçma planı yapmaya başlar ama yanında Gülperi’ye de götürmek ister. Gülperi’nin evine gider ve silah dayar kafasına ama Can Kadir’i arar babasının evde olduğunu söyler. Kadir gelir ve Gülperi’yi kurtarır bu arada polisler gelir Eyüp’ü yaralı bir şekilde götürürler.

Hasan ve Artemis aralarında konuşup aşklarını anne ve babalarına anlatmaya karar verirler. Onlar kendi aşklarından bahsederken, Gülperi ve Kadir rahatlayarak bu açıklamanın ne kadar kolay olduğunu düşünürken, onlar kendi aşklarını anlattıklarını fark ederler.

Gülperi 23. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Artemis Ve Hasan Aşkına Gölge Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler