Ana SayfaDizilerVurgun 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Kemal Hiram'a Rest Çekiyor!

İlgili Postlar

Vurgun 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Kemal Hiram’a Rest Çekiyor!

Fox tv nin yeni dizisi Vurgun 5. son bölümü ile ekranlara geldi. Büyük beğeni ile izlenen dizinin son bölümünde Kemal, kendinden gizlenen gerçekleri bulmak için ip uçları topluyor. Kerem’in bayılıyor ve Kadir, oğlunun hasta olduğundan şüpheleniyor. Kayhan, Vedat Hiram’ın kaçırttır. Turan iyice köşeye sıkıştı ve intiharın eşiğinde. Vurgun 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Kemal Hiram’a rest çekiyor.

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Kemal Hiram’a Rest Çekiyor!

Vurgun 5. bölümü ile izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Kemal, amcasının konuşmalarından oğlu Kerem’in hastalığı ile ilgili Reyhan’ın babasını işaret etmişti. Kemal, kayınpederinin evine gittiğinde Reyhan’ın orada olduğunu fark eder ve Reyhan oğlunun hasta olduğunu onun için Vedat ile evlendiğini itiraf eder.

Bu arada Kayhan, Hiram’ın elindedir ve Kadir’i can dosta Kayhan ile tehdit eder. Silahların çekildiği sahnede, Kemal, Hiram’a “Ben dostumu namert ile muhatap etmem, düşmanımı çağırırım” diyor.

İşte 6. bölüm ilk fragman..

https://youtu.be/PGGy4buaKTU

VURGUN DİZİSİ 5. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Kayhan, Kerem’in hastalığını öğrenip Reyhan’ın yanına gelir ve Reyhan her şeyi itiraf eder. Reyhan’ın Kayhan’a itiraflarını Vedat duyar ve Kayhan’ın kafasına odun vurarak bayıltır. Kayhan’ı bir yere kapattırır.

Kayhan, çıktıktan sonra kemal gelir Reyhan’ın yanına ve yerde limonları görür. Dolabın kapağını açtığında ise Kerem’in ve kendi fotoğrafları görür ve şaşırır. Kemal, Reyhan’a, evlendiği adamı sevip sevmediğini sorar.

BEN UYURKEN NELER OLDU REYHAN!

Kemal, ona kendisi uyurken neler olduğunu sorar ve cevap vermesini ister. Sırtına saplanan bıçağın sebebini öğrenmek isteğini söyler. Reyhan cevap veremez ve Kerem içeri girer. Annesini ağlarken gören Kerem, Kemal’in annesini üzdüğünü zanneder.

KEREM OKULDA BAYILIR!

Kerem, okul konserinde babasının kapıdan içeri girip sinirli baktığını görünce bayılır. Hastaneye kaldırılır ama Kemal’e bilgi vermezler. Kemal, amcasından Reyhan’ın babasının bir şeyler bildiğini öğrenir.

RASİH KEMAL’E BIÇAK ÇEKER!

Vedat Rasih’e Asya’nın kendisine büyük bir yalan söylediği söyler. Kemal de o sırada Asya’nın evinin önüne gelmiştir ve Asya’ya Kerem’in hastalığı hakkında bilgisi olup olmadığını soracaktır. Evin önünde ikisini konuşurken gören Rasih, aralarında bir şey var zanneder ve Kemal’e bıçak çeker. Sonra, bıçağı Asya’nın boğazına tutar ama Kemal Asya’yı onun elinden kurtarır ve evine getirir. Kemal, Asya’nın gerçekleri bildiğinden emin ama birilerinden korktuğundan konuşmadığının farkındadır.

Vurgun 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kemal Sorularının Cevaplarını Bulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler