Ana SayfaDedikoduBeren Saat'in Son Paylaşımı Çok Konuşulacak! Hayatta Kalacağım!

İlgili Postlar

Beren Saat’in Son Paylaşımı Çok Konuşulacak! Hayatta Kalacağım!

Son günlerde paylaşımları ile gündemden hiç düşmeyen Beren Saat, üzgün ve duygusal mesajlar paylaşıyor. Kenan Doğulu ile evliliklerinde problem mi var sorularını Kenan Doğulu yalanlarken, Beren Saat suskunluğunu koruyor. Üstelik instagram hesabından eşi ile olan bir fotoğraf hariç hepsini silmişti. Beren Saat’in son paylaşımı çok konuşulacak ‘hayatta kalacağım’!

Beren Saat kimdir?

Beren Saat’in Son Paylaşımı Çok Konuşulacak!

Beren Saat’in son günlerde yaptığı duygusal paylaşımlarda, Beren’e neler oluyor dedirtiyor. En son Kenan Doğulu’nun açıklamasında boşanma iddialarını yalanlamıştı ama Beren Saat’in eşi ile birlikte olan fotoğrafları silmesi ve hayranlarının sorularına yanıt vermemesi bir problem var dedirtti.

HAYATTA KALACAĞIM!

Saat, en son paylaşımında bir güvercin resminin yanına hayatta kalacağım notunu düştü. Git gide zayıfladığı fark edilen Beren Saat’in hayranları sağlığından şüphe etmeye başladılar.

5 yıllık evliliklerimi bitiyor diye konuşulurken, Beren Saat’in bu konular hakkında açıklama yapmayıp, sadece duygusal paylaşımlar yapması Beren’in bir sorunu var ama açıklamak için zamanını bekliyor diye düşündürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler