Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli'nin Kızı Deren Talu Gönlünü Kime Kaptırdı?

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin Kızı Deren Talu Gönlünü Kime Kaptırdı?

Ünü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu’nun büyük bir ayka yelken açtığı iddiası Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düştü. Deren Talu kime gönlünü kaptır? Konunun tüm detayları Haberimizde..

Defne Samyeli’nin Kızı Deren Talu Gönlünü Kime Kaptırdı?

Ünlü mimar Eren Talu ve Defne Samyeli’nin büyük kızları, şu an  Amerika’da eğitim alan kusursuz fiziği ile mankenlere taş çıkaran Deren Talu bir dönemde çapkınları ile üne kavuşan iş adamı Erdal Acar’ın oğlu Eremcan Acar’a gönlünü kaptırdığı iddiası kulislerde dolaşıyor.

Deren Talu kimdir?

Ünlü iş adamı Erdal Acar’ın oğlu Eremcan Acar, yaklaşık 2 yıl önce Aylin Koç ile aşk yaşamaya başlamış ve geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Şimdilerde ise Defne Saöyel’nin büyük kızı olan Deren Talu ile aşka yelken açtıkları iddia ediliyor.

Ortak Arkadaşları Sayesinde Tanıştılar

Sosyete dünyasının ünlü delikanlısı Eremcan Acar’ın, güzelliği ile dillere destan olan Deren Talu’yu yakın takine aldığı öğrenildi. Eremcan Acar’ın, gittiği tüm davetlerde güzelli ile bakışları üzerine toplamayı başaran Deren Talu’yu Instagram’da da takibe aldığı öğrenildi. Deren Talu ve Eremcan Acar ortak çevresi sayesinde tanışdıkları öne sürüldü.

Defne Samyeli kimdir?

Öne sürülen iddialara göre ünlü ikili, kısa bir süredir gizlice bir araya gelip birbirlerini tanımaya çalışıyordı. Deren Talu, Eremcan Acar’ın üniversite eğitimi aldığı Londra’da buluştukları kulislerde çalkalanıyor. 2017’den bu yana beraber olan Eremcan Acar ile Aylin Koç’un ilişkisi birkaç ay sonra bitti. Aylin Koç, şu sıralar Bennu Gerede’nin oğlu Dilan’la beraberler.

eremcan acar ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler