Ana SayfaKimdirDeren Talu kimdir?

İlgili Postlar

Deren Talu kimdir?

Son zamanlarda annesini aratmayan güzelli?i, kusursuz fiziği ve vücut hatları ile dikkat çeken ve adeta mankenlere taş çıkaran Defne Samyeli ile Eren Talu’nun kızı Deren Talu kimdir? Deren Talu nerede ve ne zaman dünyaya geldi, boyu ve kilosu nedir? Deren Talu ile ilgili merak edilenler haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Deren Talu kaç yaşında? Deren Talu aslen nereli? Deren Talu hangi burç?

19 Kas?m 1996’da İstanbul’da dünyaya gelen Deren Talu anne tarafından aslen Malatyalıdır. Şu an 22 yaşında olan genç manken Deren Talu akrep burcudur.

Malatyalı ünlüler

Deren Talu kimdir?

Talu, Amerika’da eğitim görüyor. Bu nedenle de sık sık İstanbul ve Amerika arasında gidip geliyor. Deren Talu, eski tescilli güzellerden biri olan spiker ve oyuncu Defne Samyeli’nin Eren Talu ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızıdır. Deren Talu’nun babası Eren Talu, Güzel Sanatlar Akademisi mezunu olan, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesidir.

Deren Talu Boyu Kaç? Deren Talu Kilo Kaç?

Boyu 1.78 cm., kilosu ise 50 kg. olan Deren Talu, çıktığı Atıl Kutığlu defilesinde hem güzelliği hem de kusursuz fiziği ile dikkat çekmiştir. Mankenlik ajansları ve yapımcıların peşine düştüğü Talu, şimdilik eğitimine ağırlık veriyor. Sık sık dizi teklifleri aldığı konuşulan Deren Talu, eğitimini yarıda bırakmayı kesinlikle düşünmediğinden dolayı şimdilik bu teklifleri geri çeviriyor.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler