Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 7. Bölüm İlk Sahne İzle! Hayat'ın Annesine Öfkesi Büyüyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 7. Bölüm İlk Sahne İzle! Hayat’ın Annesine Öfkesi Büyüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları 6. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizisinin yayınlanan son bölümünde, Yıldırım Ümran’dan af dilese de Ümran kendisinden uzak durmasını istiyor. Volkan, Umay ile çok sevdiği hocası Yıldırım’ın birlikte olduklarını duyar ve Umay’a Cephe alır. Umay, yalanları ile hayatı kandırıyor ve annesine cephe almasına neden oluyor. Hayat’ın annesine öfkesi büyüyor. Kardeş çocukları 7. bölüm ilk sahne yayınlandı.

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Hayat’ın Annesine Öfkesi Büyüyor!

Kardeş çocukları 7. bölüm ilk sahne yayınlandı. Dizinin ilk sahnesinde, Umay, yırttın gitti diyerek küvette banyo sefası yaparken, Ümran içeri giriyor ve onu küvette boğmaya çalışıyor. Kızına söylediği yalanlarla doldurduğunu, kendisinden nefret ettirdiği için hesap soruyor. Umay, ne söylemesini isteyeceğini soruyor, gerçekleri mi anlatmasını istediğini, ‘annene ihanet ettik sen onun bebeğisin’ demesini mi beklediğini soruyor.

İşte 7. bölümden ilk sahne..

Volkan, Ümran’ın düşürdüğü telefonu teslim etmek için müştemilata gittiğinde, Ümran’ın Yıldırım’a, Umay ile birlikte olup kendisine ihanet edip bir de onun sofrasına oturduğunu yüzüne vururken, Volkan duydukları karşısında şok olur. Umay, baba dediği Reşat’ı, en sevdiği hocası ile aldattığını öğreniyor. Volkan, Reşat’a bu konuyu anlatmak istiyor ama son anda vazgeçiyor.
YILDIRIM ÜMRAN’A YAKIN OLMAK İÇİN YAN VİLLAYA TAŞINIR!

Hayat'ın Annesine Öfkesi Büyüyor

Yıldırım, annesini arayarak yanlarına gelmesini ister sorunlu yeğenini ile birlikte annesi gelir ve Reşat’ın evine yemeğe giderler. Umay, yan villaya onların taşındığından habersiz görünce şok olur. Hayal’de teyzesini ikna etmiş beraber yemek yiyeceklerdir ve Yıldırım, Umay, Ümran ve Hayat aynı masada yemek yerler. Ümran, dayanamaz kalkar masadan ve Umay’ın yanına gidip daha fazla dayanamayacağını kızının o adamla aynı masada olmasına tahammül edemediğini söyler.
CEMAL TEHDİTİ!
Cemal’in kafasına silah dayayan Umay, onu öldüremez. Cemal, kılık değiştirir ve Ümran’ı takip eder. Ümran, pazarda eli satarak para kazanmaya başlar. Cemal’i pazarda görür ve Yıldırım’la çarpışır. Yıldırım, onu sakinleştirir.
Yıldırım’ın yeğeninden Volkan’ı, kıskanan Hayat ve Hayal onlarla birlikte gece kulübüne gider. Orada içkiyi fazla kaçıran Hayat, eve gelince Yıldırım’ı görür ve yanına gidip işte kara kediyi bulduğunu söyler.

Kardeş Çocukları 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Umay Cemal’i Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler