Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy'a, Mehmet Akif Alakurt İçin Hesap Sorarken Tokat Gibi Yanıt Geldi!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’a, Mehmet Akif Alakurt İçin Hesap Sorarken Tokat Gibi Yanıt Geldi!

Türkiye’nin ünlü sunucularından Burcu Esmersoy, Türk kadınları yönelik sarf ettiği sözlere karşılık oyuncu Mehmet Akif Alakurt’a haddini gösterirken, sosyal medya kullanıcıları tarafından rezil edildi. Burcu Esmersoy’a tokat gibi gelen yanıt ve konunun tüm detayları Haberimizde.

Burcu Esmersoy: Evliliğe Sonradan Alıştık

Burcu Esmersoy’a Tokat Gibi Yanıt Geldi!

Türkiye seyircisi tarafından beğenilerek izlenirken sonrasında birdenbire oyunculuğu bırakan yakışıklı oyuncu Mehmet Akif Alakurt, geçtiğimiz gün kendi sosyal medya hesabından ‘Türk kadınları’na yönelik bir açıklama yaparak Magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çoğu kullanıcı tarafından eleştiri alan ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt’a, sunucu Burcu Esmersoy’da sessiz kalmamış ve eleştiri yüklü bir paylaşımda bulunarak tepki gösterdi.

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy Mehmet Akif Alakurt'u linç etmek isterken fena rezil oldu! - Sayfa 1

Yaptığı paylaşımlarşa sosyal medya hesabından gündemde kalan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, aldığı mesajlarla hiç de beklemediği bir sonuçla karşı karşıya kaldı.

Mehmet Akif Alakurt kimdir?

Geçtiğimiz gün, oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından, “Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve bende öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir.” cümleleriyle bir paylaşım yaparak büyük tepki görmüştü.

Burcu Esmersoy Mehmet Akif Alakurt'u linç etmek isterken fena rezil oldu! - Sayfa 3

Mehmet Akif Alakurt’un bu açıklaması sosyal medyayı karıştırırken bir tepki de Burcu Esmersoy’dan geldi. Burcu Esmersoy, Mehmet Akif Alakurt’un bu açıklamalarını kendi Instagram sayfasından yayınlayarak, “Pardon bu kim ya?” notuyla yorum yaptı. Ne olduysa bundan sonra oldu ve tüm eski defterler bir bir açıldı.

Burcu Esmersoy Mehmet Akif Alakurt'u linç etmek isterken fena rezil oldu! - Sayfa 4

Sosyal medya bu paylaşımla çalkalanırken Instagram kullanıcıları “Sen kimsin?”, “Senin vasfın nedir?” gibi soruları Burcu Esmersoya’a yöneltirken, ünlü sunucunun zamanında söylediği, “Erkek arkadaşınız yanınızdayken cüzdan taşımayın” ifadeleri kendisine tek tek hatırlatıldı.

Geçtiğimiz yıllarda ünlü sunucu Burcu Esmersoy, kendi Youtube kanalında  kadınlara özel çanta hazırlamak üzerine pratik bilgiler aktarmış, “Erkek arkadaşınızla birliktesiniz, cüzdana ihtiyacınız olmayabilir… Ama ne olur ne olmaz diye… Ki ben ne olur ne olmazcıyım! Mutlaka yanıma para almaya çalışıyorum ya da bir kart…” demişti. O dönemlerde de Burcu Esmersoy’un bu sözleri sosyal medyayı resmen ayağa kaldırmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler