Ana SayfaÜnlülerBengü Bebeğinin Cinsiyetini Açıkladı!

İlgili Postlar

Bengü Bebeğinin Cinsiyetini Açıkladı!

17 haftalık hamile olan güzel şarkıcı Bengü, bebeğinin cinsiyetini sevenleriyle paylaştı. Bengü’nün kızı mı yoksa erkek bebeği mi olacak? Bengü hangi sözlerle cinsiyeti açıkladı?

Bengü Bebeğinin Cinsiyetini Açıkladı!

 Şarkıcı Bengü’ye Şok Suçlama!

Aldığı tüm mutlu haberleri sosyal medya hesabında paylaşan Bengü’den bir güzel haber daha geldi. Bebeği olacağını duygusal sözlerle paylaşan Bengü, bu seferde sevenleriyle bebeğinin cinsiyetini paylaştı. Bir fotoğraf yayınlayan ünlü popçu “Sağlıkla gel güzel kızımız, şeker kızımız, bal kızımız.” sözleriyle kızının olacağının müjdesini verdi. Bengü’nün bu paylaşımı birçok beğeni ve yorum aldı.

“Sizlerle Paylaşmanın Zamanı Geldi.”

Bengü’den Boşanma Açıklaması!

Bengü geçtiğimiz günlerde hamile haberini “Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi.Evet anne oluyorum!!! Bizim bir bebeğimiz oluyor 16. Haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum…Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için.” sözleriyle herkesi duygulandırdı.

Bengü Kimdir?

Bengü sözlerine “Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi birarada…Allah ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz…Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? Allah isteyen ; bekleyen dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun…Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz.” yazan Bengü’nün bu paylaşımı herkes tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Selim Selimoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler