Ana SayfaÜnlülerOzan Güven Üniversite Öğrencilerine Ayar Verdi

İlgili Postlar

Ozan Güven Üniversite Öğrencilerine Ayar Verdi

İkinci Bahar ile Türkiye’nin gönlüne taht kuran, son olarak Fi dizisinde oynayarak hayranlarıyla buluşan usta oyuncu Ozan Güven, Kadir Has Üniversitesinde yapılan organizasyonla Beyond24 İstanbul Film Endüstrisi Konferansı’nda üniversiteli gençlerle buluştu. Gençler tarafından kendisine sorulan pek çok soruyu cevaplamaya çalışan Ozan Güven’e öyle bir soru geldiki cevabıyla üniversiteli gençlere ders verdi. Tüm detaylar Haberimizde..

Ozan Güven’in “Ekmek Parası” Dediği Bıyıklarının Son Hali!

Ozan Güven Üniversite Öğrencilerine Ayar Verdi

Son dönemlerde ‘Kara Komik’ filmindeki tiplemesi için bıyık bırakarak magazincilerin ilgi odağı olan usta oyuncu Ozan Güven, Üniversiteli öğrenciler ile Kadir Has Üniversitesinde bir araya geldi.

Öğrenciler tarafından kendisine sorulan;  “Sürekli Cem Yılmaz’ın filmlerinde oynuyorsunuz”  düşüncesi hakkında usta oyuncu, “Daha iyisi varsa gelsin o oynasın. Bu böyle gidecek, istemiyorsan izlemezsin. Sevdiğim, bir arada olmaktan hoşlandığım insanlarla çalışıyorum”  cevabıyla üniversitelere ayar çekti.

Ozan Güven kimdir?

ozan güven ile ilgili görsel sonucu

Ozan Güven: “Dünya Değişiyor”

Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın son çektiği sinema filmi Organize İşler: Sazan Sarmalı’nın vizyonda gösterimdeyken Netflix’te de olmasıyla ilgili hakkında da konuşan Ozan Güven, “Dünya değişiyor ve sinema adına değişik denemeler yaşanıyor. Bunun biri de ülkemizde yaşandı, bunun sonucunu gelecek zamanda göreceğiz. Vizyondaki değişik platformlara götürmek bir kimilerine göre avantaj, kimilerine göre dezavantaj olur ama izleyicilerin sinemaya gitmeye devam etmesinin, ayağının alışmasının yolu değil diyebiliriz” dedi.

ozan güven ile ilgili görsel sonucu

 

Ozan Güven: “Ağacı İzle Oda Meşhur Olur”

Televizyona çıkan herkesin filmlerde oyuncu olup, kısa zamanda meşhur olmak istediğine de sohbetinde değinen yetenekli oyuncu Ozan Güven, “Bugün aynı kanalda günde iki saat bir ağacı ekrana yansıt o ağaç da meşhur olur. Önemli olan sende bu kabiliyet ve başarı var mı, devamlılığın var mı? Olay bu… İşini severek yapmak önemli” sözleriyle değerlendirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler