Ana SayfaDedikoduCan Yaman'ın Telefon Şifresi Büyük Aşkı Ortaya Çıkardı!

İlgili Postlar

Can Yaman’ın Telefon Şifresi Büyük Aşkı Ortaya Çıkardı!

Can Yaman Kimdir?

Erkenci Kuş dizi yayına girdikten bu yana haklarında sürekli aşk dedikoduları çıkan Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisi konuşulmaya devam ediyor. Can Yaman’ın, telefon şifresiyle Demet Özdemir’in ne alakası var? İkili aşk mı yaşıyor? Tüm detaylar haberimizde…

Demet Özdemir’in Doğum Gününde Karavanını Güllerle Kim Kapladı?

Can Yaman’ın Telefon Şifresi Büyük Aşkı Ortaya Çıkardı!

Demet Özdemir Kimdir?

Erkenci Kuş dizisinde birbirleri ile olan uyumluluğu, sosyal medya hesaplarında paylaşımları ile dikkat çeken Demet Özdemir ve Can Yaman için aşk dedikoduları devam ediyor. Magazin dünyasında isimleri sürekli yan yana anılan, birbirlerine çok yakıştırılan çiftlerden biri olan ikili her fırsatta sadece arkadaş olduklarını sevenlerine vurguluyor. Çiftin açıklamaları bu yönde olsa da, herkes onları birlikte görmek için baskı yapıyor.

Can Yaman ve Demet Özdemir’den Kafaları Karıştıran Aşk Paylaşımı!

Demet Özdemir, 26 Şubat’ta 27 yaşında basmıştı. Güzel oyuncu, o gün sete gittiğinde ilginç bir sürprizle karşılaşmış, karavanının güllerle dolu olduğunu görmüştü. Özdemir, her ne kadar bir açıklama yapmasa da o güllerin Can Yaman’dan geldiği magazin haberlerine hızla yayılmıştı.  Öte yandan geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya sızan bir fotoğraf, ikilinin aşk yaşadığına yönelik ciddi bir kanıt olsa da net bir bilgi gelmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Can Yaman’ın Şifresinde Ki Sır Ne?

Can Yaman İle Demet Özdemir Aşkı Belgelendi Mi?

Dün akşam izleyici ile buluşan Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman, rol gereği telefon şifresini söylemek zorunda kalınca ortalık bir anda karıştı. Yaman’ın canlandırdığı Can Divit karakterinin telefon şifresinin gerçek hayatta Demet Özdemir’in doğum tarihi yani 2602 olması dikkatten kaçmadı. İkili arasındaki aşk iddiaları böylece giderek güçlenmeye başladı. Can Yaman ve Demet Özdemir hayranları çiftin gerçek aşk yaşamalarını istediklerini her seferinde dile getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler