Ana SayfaDizilerSurvivor Sabriye Türk Takımı Hakkında Şok Açıklaması!

İlgili Postlar

Survivor Sabriye Türk Takımı Hakkında Şok Açıklaması!

Sabriye Şengül ikinci kez Survivor’da yarışıyor. Dobra konuşmalarıyla ve sempatik tavırları ile dikkat çeken Kick Boxing dünya şampiyonu Sabriye Şengül’ün ada şartları ve Türk takımı hakkında yaptığı açıklamalar şimdiden gündeme oturdu. Survivor Sabriye Türk takımı hakkında şok açıklaması. Detaylar haberimizde..

Sabriye Şengül Kimdir?

Survivor Sabriye Türk Takımı Hakkında Şok Açıklaması!

İki kere dünya şampiyonu olan başarılı sporcunun, ikinci Survivor deneyiminden çarpıcı açıklamalar geldi. Survivor Türkiye- Yunanistan takımına yeni katılan bir ciddi bir takipçisi olan olan sempatik sporcu, Türk takımını pek beğenmediğini söyledi.

HİKMET’LE BİRBİRİMİZE GİRECEĞİZ!

Sabriye yaptığı açıklamada, çok farklı bir yerde olduğunu, adaya henüz alışamadığını, yarasaların ve yılanların çıktığını, çok zor şartların kendisini beklediğini ayrıca Hikmet hakkında ise onun çok konuştuğunu, ‘ Hikmet’le birbirimize gireceğiz gibi görünüyor’ dedi.

Hikmet ise, Sabriye’yi takip ettiğini, neşeli olduğunu, konuşmaları hali ve hareketlerinin kendisine benzediğini, onun Karadeniz yaylarında büyümüş, kendisinin ise Toroslar da büyüdüğünü, birbirlerine çok benzediğini ifade etti.

 Sabriye Şengül Kick Boks’da İkinci Kez Dünya Şampiyonu Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler