Ana SayfaDizilerUfuk Bayraktar'dan Müjdeli Haber Geldi!

İlgili Postlar

Ufuk Bayraktar’dan Müjdeli Haber Geldi!

Ufuk Bayraktar, ilk olarak Ezel dizisinde Ramis dayının gençliğini canlandırarak şöhret olmayı başarmıştı. Arka arkaya bir çok projede yer alarak oyunculuğunu ispatlayan sanatçı, son olarak Vatanım Sensin dizisinde Dağıskanlı karakteri ile izleyenlerin gönlünü fet etmişti. Ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 6 ay 17 gün ceza alan sanatçı, bugün tahliye oldu. Ufuk Bayraktar’dan müjdeli haber geldi. Sanatçı, bugün itibari ile özgürlüğüne kavuştu.

Ufuk Bayraktar Kimdir ?

Ufuk Bayraktar’dan Müjdeli Haber Geldi!

Ünlü sanatçının bu mutlu gününde ailesi ve yakın arkadaşları yalnız bırakmayarak onu karşıladılar. Bayraktar, içeride olduğu süre zarfında bol bol kitap okuyup senaryo yazdığını söyleyen sanatçı. İçeride iken, yazdığı bir hikayeden yola çıkılarak çekilecek filmde başrolünü de kendisi oynayacak. Ufuk Bayraktar’ın hapishaneden çıktıktan sonra ilk sözleri; “Cezaevi üniversite gibi. Allah bir daha girmeyi nasip etmesin” oldu.

Dağ 2 Gişede Coştu, Ufuk Bayraktar Kazandı

Ufuk Bayraktar'dan Müjdeli Haber Geldi

37 yaşındaki Ünla oyuncu Ufuk Bayraktar, Cihangir’de bulunan babasının kahvehanesinde 2003 yılında ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilmişti. 2006 yılında yine  Zeki Demirkubuz’un yönetmenliğini yaptığı Kader filminde, başrol almış ve  bu film “En iyi film” Altın Portakal ve Altın Lale Ödüllerinin sahibi olmuştu. Ufuk Bayraktar, Kader filmindeki rolü ile 26. İstanbul film Festivalinde  ‘En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ kazanmıştı. Daha sonra oynadığı Dağ filmi ile de gişe rekorları kırmayı başarmıştı.

 Ezel dizisiyle tanınan Cezaevindeki Ufuk Bayraktar’tan ilk fotoğraf geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler