Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz Ölüm İle Burun Buruna Geldi!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz Ölüm İle Burun Buruna Geldi!

Ünlü Fenomen DJ Kerimcan Durmaz, dün gece İstanbul’dan, Bodrum’a gitmek için bindiği uçağa yıldırım düşmesi sonucu İzmir’e acil iniş yapmak zorunda kaldı. İzmir hava alanından, sosyal medya üzerinden yaşadığı korkunç anları paylaşan Kerimcan Durmaz, hala olayın şokunu atlatamadığını paylaştı. Kerimcan Durmaz ölüm ile burun buruna geldi!

Kerimcan Durmaz kimdir?

Kerimcan Durmaz Ölüm İle Burun Buruna Geldi!

Durmaz, sosyal medya üzerinden; ” Gerçekten hayat o kadar boş ki, yaşadığımız günün kıymetini bilin canlarım.. Ailesini, etrafınızdaki insanları kırmayın, üzmeyin, iyi bir insan olun. en önemlisi o. Yardımlar edin, ben elimden geldiğince yapıyorum. Gerçekten sokakta ihtiyacı olan kişiye verdiğiniz 1 lira bile dönüp karşınıza çıkıyor. Allah hepimize ölümünde hayırlısını versin” paylaşımında bulundu.

Uçakta eniştesi ile birlikte yolculuk yaptığı sırada uçağın üzerine yıldırım düşmesi sırasında, eniştesi ile helalleştiklerini anlattı. Daha sonra İstanbul’a dönmek için araba kiralayan Kerimcan Durmaz, hala olayın şokunu atlatamadığını ve böyle bir kazanın kimsenin başına gelmemesini temenni etti.

Kerimcan Durmaz Artık Umrumda Değil Dedi! İşte O Paylaşımı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler