Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz Artık Umrumda Değil Dedi! İşte O Paylaşımı!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz Artık Umrumda Değil Dedi! İşte O Paylaşımı!

Sosyal Medya Fenomeni ve DJ Keremcan Durmaz, paylaşımlarında küfür kullandığı ve kötü örnek olduğu iddialarında bulunulmuştu. Bunun üzerine bir paylaşım yapmak istediğinde sürekli tedirgin olduğunu ve artık paylaşım bile yapmak istemediğini paylaşım yapmaktan soğuduğunu dile getirmişti. Kerimcan Durmaz artık umrumda değil dedi.

Kerimcan Durmaz kimdir?

Kerimcan Durmaz Artık Umrumda Değil Dedi!

Ünlü gece kulüplerinin aranan DJ’leri arasına girmeyi başaran Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz, sosyal medya üzerinden paylaştığı videolarda küfür kullandığı ve kötü örnek olduğu iddialarına karşın, diğer fenomen ve youtuberlar gibi paylaşımlarına dikkat eden Kerimcan Durmaz patladı. Bundan sonrası için artık umrunda olmadığını söyledi.

Daha önce, sosyal medya fenomenlerinden Enes Batur, Danla Bilic ve Keremcan Durmaz’ın yapmış oldukları paylaşımlar yüzünden haklarında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Sosyal medya üzerinden bir video yayınlayarak bu konu hakkında açıklamada bulunan Fenomen,’Kendimi iyi hissetmem lazım’ dedi. Kerimcan Durmaz yine de paylaşımlarına aslında dikkat edeceğine dair imada bulunmayı ihmal etmedi.

İşte o video..

https://youtu.be/I4OskgQqOV0

Kerimcan Durmaz’ın Yeni İmajı, Takipçilerini Şoke Etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler