Ana SayfaKimdirDanla Bilic kimdir?

İlgili Postlar

Danla Bilic kimdir?

Youtube’da yayınladığı makyaj videoları ile bir anda ünlü olan Danla Bilic kimdir? Danla Bilic kaç yaşında? Danla Bilic aslen nereli? Danla Bilic hangi burç? Danla Bilic ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde…

Türkiye’de Danla Bilic olarak tanınsa da tam adı Neslihan Damla Akbilir olan ünlü isim, Youtube ile şöhrete kavuştu. Kısa süre içerisinde en çok takip edilen kanallardan birisi haline gelen Danla Bilic, pek çok programa da katılarak bu alanda dikkat çekmeyi başardı. Magazin haberleri dünyasında da adı sık sık geçmeye başladı.


Bugün Doğan Ünlüler

Danla Bilic kaç yaşında? Danla Bilic aslen nereli? Danla Bilic hangi burç?

5 Ekim 1994 tarihinde doğan Danla Bilic, aslen Kütahyalı. Şu an 24 yaşında olan Danla Bilic’in burcu ise terazi.

Danla Bilic kimdir? Bugüne kadar neler yaptı?

Makyaj videoları ile Youtube üzerinde tanınsa da Danla Bilic bu alanda herhangi bir eğitim almadı. Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü kazanan ve lisans eğitimini burada alan ünlü isim, Youtube öncesinde Twitter’da fark edilmişti. Twitter sonrasında Youtube kullanmaya başlayan ve açtığı hesaba videolar yükleyen Danla Bilic, böylece kısa süre içerisinde dikkat çekti ve Youtube fenomenleri arasında ismini yazdırdı.

Danla Bilic makyaj videolarının yanı sıra makyaj dünyasında kendi adında bir marka da oluştururken çoğu kişi tarafından doğal olarak tanımlanır. Danla Bilic kimdir sorusunun cevabını sizlerle paylaşmış olduk, zaman içerisinde yeni bilgiler geldikçe güncelleme yapacağız.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler