Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz'ın Yeni İmajı, Takipçilerini Şoke Etti!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’ın Yeni İmajı, Takipçilerini Şoke Etti!

Sosyal medya paylaşımlarıyla milyonlarca kişi tarafından takip edilen ünlü Dj Kerimcan Durmaz, imajını değiştirerek saçlarını kısacık kestirdi. Kerimcan Durmaz’ın bu imajı takipçilerini şaşırttı. Hatta bir takipçisi bu paylaşıma, nasıl bir yorum yaptı? detaylar Haberimizde..

Apar Topar Ameliyat Olan Kerimcan Durmaz’ın Sağlık Durumu İyiye Gitmiyor!

Kerimcan Durmaz, Yeni İmajıyla Takipçilerini Şaşırttı: Askere Mi Gidiyorsun?

Sosya medya paylaşımlarıyla çok konuşulan ve milyonlarca kişi tarafından takip edilen fenomen Dj Kerimcam Durmaz, saçlarını kestirdi, taipçileri şaşırdı..

Kerimcan Durmaz Kimdir?

“3 Numara Bir İnsana Anca Bu Kadar Yakışır.”

Yaz sezonu açılması nedeniyle yoğun geçen dj’liğin sonunda apandisit ameliyatı olarak 15 gün hastanede yatan Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz, günler sonra tekrar sahne almıştı ve sonrasında yakın dostu Demet Akalın’ın boşanmasıyla alakalı kendisine maddi ve manevi destek olmuş ve ardından, Okan Kurt’la da hiç görüşmediğini açıkca söylemişti. Kendi İnstagram hesabından peş peşe paylaşımlar yaparak yepyeni imajını takipçileriyle paylaşmayıda ihmal etmedi. Dj Kerimcan’ın bu paylaşımına çok kısa süre içerisinde çok fazla sayıda beğeni ve yorum yağdı. Ünlü dj Kerimcan Durmaz’ın bir takipçisi paylaşıma, “Yoksa askere mi gidiyorsun?” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “3 numara bir insana anca bu kadar yakışır.” yorumunu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler