Ana SayfaÜnlülerDarp Edilen Berkay'a Ünlülerden Destek Yağıyor!

İlgili Postlar

Darp Edilen Berkay’a Ünlülerden Destek Yağıyor!

Darp edilen Berkay’a ünlülerden destek yağıyor! Futbolcu Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’ı darp etmesiyle büyüyen kavgada sular durulmuyor. Hangi ünlüler Berkay’a destek mesajları attı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Berkay’ın Eşinden Şok İddia: Arda Bana Asıldı

Darp edilen Berkay’a ünlülerden destek yağıyor!

Darp edilen Berkay’a ünlülerden destek yağıyor! Ünlü futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında dün gece gerçekleşen tartışmada olaylar büyüyüp, Arda Turan’ın Berkay’a kafa atarak burnunu kırmasıyla sonlanmıştı.

Arda Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e, ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ demesi nedeniyle çıkan kavgada Berkay ve eşi hemen hastaneye giderken Arda Turan mekanda kaldı.

Arda Turan’ın Emirgan’da bir mekanda şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada’ya sarkıntılık yapması ve Berkay’ı darp etmesi üzerine, ünlü isimlerden Berkay’a destek mesajları yağdı.

Berkay Şahin kimdir?

Darp Edilen Berkay'a Ünlülerden Destek Yağıyor
Darp Edilen Berkay’a Ünlülerden Destek Yağıyor

Deniz Seki ateş püskürdü

Deniz Seki, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Arda Turan’a ateş püskürürken şunları yazdı…

“Haberi duyduğumda şok oldum. Ülkemizi dünyada temsil eden birinin yapacağı hareket mi bu ya? Her şeyden önce dünyalar güzeli hamile eşine ayıp. Doğum yapacak kızcağız. Rezillik diz boyu. Çok ayıp ettin Arda Turan! O çok bahsettiğin adamlık, erkeklik bu değil bunu sakın unutma. Yazıklar olsun sana.

Canım arkadaşım Berkay, güzel kardeşim. Özlem’im çok geçmiş olsun. Biliyorsun her zaman yanınızdayım.”

Bir takipçisinin “Daha neler olduğu bilinmeden suçlanması doğru değil’ demesi üzerine cevap veren Deniz Seki, ‘Bizzat Berkay’la konuştum. Onun üzerine yazdım bunları.” Diyerek olayı teyit ettiğini belirtti.

Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin ile yakın arkadaş olduğu bilinen Demet Akalın ise sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderide “Kardeşim geçmiş olsun, her zaman yanındayım” diyerek destek oldu.

Yine Berkay Şahin ile yakın arkadaşlığı ile de bilinen Armağan Çağlayan, “Çok geçmiş olsun can arkadaşım Berkay.Yanındayım/ yanındayız…..” diyerek Berkay’a destek mesajı gönderdi.

Olayların basına yansımasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Berkay, şunları yazdı…

“Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda’nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler