Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMüslüm Gürses Ölümünün 6. Yılında Unutulmadı!

İlgili Postlar

Müslüm Gürses Ölümünün 6. Yılında Unutulmadı!

Arabeskin babası Müslüm Gürses, 3 mart 2013 tarihinde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Ölümünün üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen hiç gündemden düşmeyen, şarkılarını milyonların dinlediği Baba lakaplı sanatçının son olarak Müslüm filmi ise gişe rekorlarına imza atmış en çok izlenen filmler arasında yerini almıştı. Müslüm Gürses ölümünün 6. yılında unutulmadı.

Müslüm Gürses kimdir?

Müslüm Gürses Ölümünün 6. Yılında Unutulmadı!

Müslüm Gürses, ölümünden bir kaç yıl önce kendi tarzı dışında bir çok parça seslendirmiş, 7’den 77’ye herkezin gönlünde taht kurmayı başarmıştı. Pop ve Rock tarzındaki eserleri de seslendiren sanatçının eşsiz sesini her türlü ispatlamış hayran kitlesi daha da büyümüş ve büyümekte. Gürses’in acı dolu yaşamını konu alan ‘Müslüm’ film ise kısa zamanda 8 milyon kişi izledi ve yeni rekorun sahibi oldu.

Müslüm Gürses Ölümünün 6. Yılında Unutulmadı

MÜSLÜM GÜRSES’İN KISACA HAYAT HİKAYESİ!

Müslüm Gürses, Adana’da düzenlenen bir şarkı yarışmasından birinci olduğunda, henüz 14 yaşındaydı. Yarışmayı kazandıktan sonra TRT radyolarında program yaptı. Usta sanatçının ilk plağı ‘Emmioğlu- Ovada Taş basma’ oldu ve sanatçı daha sonra 1968’de 4 ayrı plak daha çıkarttı. 1969 yılında İstanbul’a gelen sanatçı, 2 45’lik daha yaptı ve sesini artık tüm Türkiye’ye duyurmayı başardı.

MÜSLÜM GÜRSES’İN HAYATI FİLMLERİ KONU OLDU!

Müslüm Gürses’in hayatını konu alan, başrollerini, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl ve Güven Kıraç gibi birçok isim yer alan filmini izleyenler, usta oyuncunun acı dolu hikayesini gözyaşları içinde izlediler.Sanatçı büyük bir kaza sonucu öldü diye morga kaldırılmış ve kafasında ömür boyu baş ağrısına neden olacak pilatin ile yaşamıştır. Bu filmi izledikten sonra ona daha önce, konuşmaları sırasında donup kalmasını, çok içki içmesini eleştirip kötü yorum yapan bir çok kişi sosyal medya üzerinden bilmiyorduk diyerek özür dilediler.

Müslüm Filminin Yapımcıları Davalık Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler