Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerDağ 2 Gişede Coştu, Ufuk Bayraktar Kazandı

İlgili Postlar

Dağ 2 Gişede Coştu, Ufuk Bayraktar Kazandı

Dağ 2 olarak adlandırılan filmin vizyona girmesiyle birlikte oldukça ilgi çekmesi hasılat konusunda ciddi bir gelir elde edilmesini sağladı. Yapılan resmi açıklamalara göre Dağ 2 filminin gişedeki başarısı 35 milyon TL.

Ufuk Bayraktar’ın Ücretine Gişe Dopingi

Filmin bu kadar yüksek bir gelir sağlaması dikkat çekerken özellikle Ufuk Bayraktar’ın sinema filmi için yaptığı sözleşme akıllara geldi. Öyle ki daha önce basın ile paylaşılan bilgilerde Ufuk Bayraktar’ın filmin gişe başarısı üzerinden ücret alacağı belirtilmişti. Yapılan anlaşmalara göre gişe üzerinden anlaşma yapan Ufuk Bayraktar, mevcut rakamlara göre yaklaşık 1 milyon TL’lik bir ücret almaya hak kazandı. Özellikle filmin vizyona yeni girmesi ve daha yüksek izlenme oranlarına ulaşacak olması Ufuk Bayraktar’ın da film üzerinden daha fazla ücret kazanmasını sağlayacak.

4 Kasım 2016’da Vizyona Girdi

4 Kasım 2016 tarihinde vizyona giren Dağ 2 filmi Alper Çağlar yönetmenliğinde çekildi. Savaş ve Dram türündeki film özellikle ilk serisinin ardından beklentilerin daha da yükseldiği bir dönemde vizyona girerken film için yapılan yorumların büyük bir bölümünde beklentilerin karşılandığı görüldü. Filmin konusu oldukça dikkat çekerken özellikle teröristlerin elinden kurtarılarak tekrar özel eğitime katılan Bekir’in macerası filmde konu olarak işleniyor. TİM özellikle terör örgütüne karşı yapacakları operasyonlarda Ceyda Balaban’ı kurtarmaya çalışırken Kuzey Irak’ta zorlu bir mücadele başlıyor.

Dağ 2 filminin ilk serisinde de gördüğümüz Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar gibi oyuncular ikinci filmde yer alırken, 4 Kasım tarihi itibariyle oldukça iyi izlenme oranları ulaşan Dağ 2, Türk sineması için önemli filmlerden birisi olmayı başardı.

Dağ 2Film Künyesi;
Yönetmen

Alper Çağlar

Oyuncular

Çağlar Ertuğrul
Ufuk Bayraktar
Murat Serezli
Ahu Türkpençe
Atılgan Gümüş
Emir Benderlioğlu

Senaryo

Alper Çağlar

Görüntü Y.

Mehmet Başbaran

Gişe Başarısı*

İlk Hafta Sonu

(3 Gün)
223.772 seyirci
2.649.987,34 TL hasılat

Toplam

(9 Hafta,3 Gün)
3.143.584 seyirci
35.291.422,98 TL hasılat

*Boxofficeturkiye verilerine göre.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler