Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMahsun Kırmızıgül horoz dansı yaptı, "müziğe dönmem yakındır" dedi!

İlgili Postlar

Mahsun Kırmızıgül horoz dansı yaptı, “müziğe dönmem yakındır” dedi!

Yeni filmi Vezir Parmağı için Tavuklarım Var isimli şarkı yazan Mahsun Kırmızıgül, şarkının klibinde renkli görüntüler verdi. Kırmızıgül, yıllar sonra mikrofonu eline alınca heyecanlandığını ifade ederek “Müziğe başlamam yakındır.” dedi. Detaylar haberimizde…

Mahsun Kırmızıgül, yönetmenliğini yaptığı bunun yanı sıra hamal rolünü üstlendiği yeni filmi Vezir Parmağı’na bir de şarkı yazdı. Tavuklarım Var isimli şarkı, sosyal medyada son zamanlarda en çok paylaşılanlar arasına girmeyi başardı.

İstanbul, Kapadokya, İzmit, Kayseri, Aksaray’da çekimleri gerçekleştirilen Vezir Parmağı filmi, 150 kişilik teknik ekibin yanı sıra aynı anda 64 kişilik ana oyuncuların olduğu kalabalık sahnelerin bulunduğu bir film. Mahsun Kırmızıgül’ün en kalabalık kadrosu olma özelliğine sahip olan Vezir Parmağı’nda oyuncular Mahsun Kırmızıgül ile kamera karşısına geçerek bir klip çekti.

Vezir Parmağı filmine karşı duyduğu heyecanı anlatan Kırmızıgül, “11 yıl sonra mikrofonu elime alınca heyecanlandım. Müziğe dönmem yakındır.” diye konuştu.

Mahsun Kırmızıgül’ün son derece iddialı şekilde gelen yeni filmi Vezir Parmağı, 25 Ocak günü vizyona girmek için gün sayıyor.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler