Ana SayfaDedikoduEce Erken, Erhan Çelik iddialarına yanıt verdi: "Pes, utanın"

İlgili Postlar

Ece Erken, Erhan Çelik iddialarına yanıt verdi: “Pes, utanın”

Ece Erken, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir yazıyı Erhan Çelik’e platonik aşk beslediği ve onun için yazdığı şeklinde yorumlanması üzerine bir açıklama yaptı. Erken, “Oğluma yazdığım bir yazıydı. Pes, utanın.” dedi. Detaylar haberimizde…

Güzel sunucu Ece Erken, geçtiğimiz günlerde aynı kanalda çalıştığı Erhan Çelik’e platonik aşk beslediği iddiaları ile gündeme gelmişti. Erken, büyük yankı uyandıran bu haber ile ilgili bir açıklama yaparak iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Serkan Uçar ile olan evliliğini geçen yıl olaylı bir şekilde sonlandıran ve sonrasında adı aşk dedikodularına hiç karışmayan Ece Erken, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden “Öyle güzel gülüyor ki, başkası görüp aşık olacak diye ödüm kopuyor.” diye yazılı bir paylaşım yaptı.

Ünlü sunucunun bu paylaşımı Gülben Ergen ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Erhan Çelik’e yaptığı şeklinde iddialar ile gündeme geldi.

Ece Erken, herkesin Erhan Çelik’e yazıldığını düşündüğü ve aşk iddialarına neden olan bu yazıyı oğlu için yaptığını açıkladı ve aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Ece Erken kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler