Ana SayfaDedikoduŞahan Gökbakar, Recep İvedik 5'in sinyalini verdi!

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 5’in sinyalini verdi!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, gişede izlenme rekorları kıran Recep İverdik serisinin 5. sinin sinyalini verdi. Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden Recep İvedik 4 filmini izlemeye gelen kalabalığın resmini paylaşarak “Bu görüntülere az kaldı” dedi. İşte detaylar…

Yarattığı Recep İvedik karakteri ile kariyerinde başarı basamaklarının zirvelerine yükselmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 4 filmden oluşan Recep İvedik serisine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor.

Gişe başarılarına bakıldığı zaman rakip komedyenlerin filmlerine fark atan ve Türk sinemasına en çok kazandıran film unvanına sahip olan Recep İvedik’in 5. yolda. Şahan Gökbakar, Recep İvedik 5 filmini izleyicisi ile buluşturmak için gün sayıyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden Recep İvedik 4 filmini izlemeye gelen kalabalığın görüntüsünü paylaşan Şahan Gökbakar, bu paylaşımına “Unutulmaz anlardan biri, Recep İvedik 4 kuyruğu… Bu görüntülere çok az kaldı.” notunu ekledi. Ünlü komedyen, bu paylaşımı ile daha vizyona girmeden filminden yeni bir gişe rekoru beklediğinin sinyalini de vermiş oldu. Recep İvedik filmi, daha ortaya çıkmadan rakiplerine meydan okudu ve başarı sinyalleri verdi.

Şahan Gökbakar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler