Ana SayfaDedikoduTuğba Özay: "Takipçim bana çıplak fotoğrafını gönderdi"

İlgili Postlar

Tuğba Özay: “Takipçim bana çıplak fotoğrafını gönderdi”

Ünlü manken Tuğba Özay, konuk olarak katıldığı programda bir takipçisinin kendisine çıplak fotoğrafını gönderdiğini söyledi ve “Boynuna da ‘Tuğba Özay’ın köpeği olurum’ yazmış.” dedi. Detaylar haberimizde…

Tuğba Özay, Star TV ekranlarında Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun sunumu ile yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programına konuk olarak katıldı.

Programda Seren Serengil ve Tuğba Özay ciddi ilişkisi olan erkeklerin sosyal medyadan uzak durmasını söylerken, Cengiz Semercioğlu bu duruma şaşırdı. Bunun üzerine sözlerini açıklamak isteyen Özay, sosyal medyada takipçilerinden gelen bir mesaj anısını anlattı.

Tuğba Özay, takipçilerinden birinin çırılçıplak soyunarak köpek duruşu pozisyonunda durup boynuna da “Tuğba Özay’ın köpeği olurum” yazdığı bir fotoğraf çekip sosyal medya üzerinden kendisine gönderdiğini açıkladı.

Ünlü manken, sosyal medyada bu tarz rahatsız edici olayların yaşandığını ifade ederken anısı ile ilgili “Hayır bir de bu pozu vermek için uğraşmış.” diye konuştu.

Duymayan Kalmasın isimli magazin programı, Deniz Akkaya’nın sunuculuktan ayrılmasının sonucunda yerine Cengiz Semercioğlu’nun oturması ile devam ediyor.

Tuğba Özay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler