Ana SayfaDedikoduİrem Derici, köpeğinden iki kilo daha zayıf!

İlgili Postlar

İrem Derici, köpeğinden iki kilo daha zayıf!

Her geçen gün kilo veren ve hızla kilo kaybetmesi ile sevenlerini endişelendiren ünlü şarkıcı İrem Derici, 50 kilo olduğunu açıkladı ve 52 kilo olan köpeğinden iki kilo daha zayıf olduğunu belirtti. İşte detaylar…

Sevilen şarkıcı İrem Derici, sosyal medyada yaptığı son paylaşımı ile ne kadar zayıfladığını bir kez daha gösterdi. Son dönemlerde vaktinin çoğunu spor salonunda geçiren ve her geçen gün gittikçe kilo kaybeden Derici, geçen yıl Mart ayında dokuz kilo vermiş ve forma girmişti. Temmuz ayından bu yana spora ve kilo vermeye devam eden şarkıcı, sekiz kilo daha vererek hayranlarını endişelendirmeye başladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşım ile ne kadar çok kilo kaybettiğini gözler önüne seren İrem Derici, köpeği Boris ile birlikte çekilmiş bir pozunu paylaştı ve Boris’in 52 kilo olduğunu, kendisinin de 50 kilo olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı, ne kadar zayıf olduğunun çok net bir şekilde göründüğü bu paylaşımından sonra hayranlarının daha da endişelenmesine neden oldu.

İşte İrem Derici’nin o paylaşımı…

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler