Ana SayfaDedikoduÖmür Gedik kedisi ölünce intihar etmek istediğini açıkladı, sosyal medya karıştı!

İlgili Postlar

Ömür Gedik kedisi ölünce intihar etmek istediğini açıkladı, sosyal medya karıştı!

Ömür Gedik, konuk olarak katıldığı bir programda trafik kazasında kaybettiği kedisi yüzünden intihar etmeyi düşündüğünü söyledi. Gedik’in bu açıklamasına sosyal medyadan tepki yağdı. Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar isimli magazin programına konuk olarak katılan Ömür Gedik’in kedisi hakkındaki açıklamaları olay yarattı.

Ünlü sanatçı ve köşe yazarı Ömür Gedik, trafik kazası nedeni ile hayatını kaybeden kedisi Kaliko’yu kaybettiğinde yaşadıklarını anlattı.

Ömür Gedik, “Kaldığım site içinde yolun ortasında onu yerde yatarken gördüm. İlk önce yuvarlanıyor, oyun oynuyor zannettim. Ezilecek diye onu yoldan almaya giderken yaklaştıkça başından kan aktığını farkettim. Direkt kucağıma alıp yakınlardaki veterinere gittik.

Veterinere gittikten sonra 5 dakika sonra Kaliko’yu kucağıma verdi ve öldüğünü söylediler. Çok üzüldüm çok ağlamıştım. Onu bir beze sarıp aldık ve evimizin bahçesine gömdük.

Bunu söylemek ne kadar doğru bilemiyorum ama bir ara onunla buluşacağım diye intihar etmeyi bile düşünecek duruma geldim. Çok zor zamanlar geçirdim.” diye konuştu.

“Ölümsüz Aşk” isimli şarkısını kedisi Kaliko için yazdığını ifade eden Gedik’e programın sunucuları “Genellikle ölümle ilgili parçalar sevgili, erkek arkadaş için yazılır. Hatta senin şarkını da bir kişi için yazdığını düşünmüştük.” dedi. Ömür Gedik, şarkıyı kedisi için yazdığını tekrar etti.

Ömür Gedik’in kedisi Kaliko’yu kaybettikten sonra intihar etmeyi düşündüğü açıklamasına sosyal medyadan olumlu ve olumsuz birçok tepki geldi.

Ömür Gedik’in açıklamasına tepki veren yorumlar:

– Bu kadar şehidimiz varken ömür gedikin kedisi için yas tutup şarkı yazması sizce uygunmu o zaman fethi sekin başta olmak üzere tüm şehitlerimizin arkasından da ölmek istesin şarkı yazsın!!!!

– Hayvan sevgisi çok güzel de onlar yalnızca karınlarını doyurduğunda yaşayabiliyorlar.Ömür hanım kaç tane çocuğa bakıyor acaba merak ettim bu kadar duyarlı biri.

– Böyle saçma sapan insanları konuşturmayın televizyonda, intihar etmeyi düşünmek nedir ya resmen çoluğa çocuğa kötü örnek .gitsin biraz da sokakta yaşayan insanlara kimsesiz aç susuz ölen insanlara üzülsün ağlasın. rezalet resmen.

Ömür Gedik’e destek olan yorumlar:

– Ömür gedik size yürekten katılıyorum. Hayvanları insanlardan önde tutmuyorum bütün canlıları bir tutuyorum kucağında sıcacık bir ceset her neyse…insan ya da hayvan bütün canlilar

– Lütfen okuyun kızlar ömür hanım çok tatlı bir insan ve böyle insandan korkulmaz hayvan seven insan kimseye zarar vermez çünki hayvanı bile incitemez..

– Ömür gediğin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum hayvanlara değil insanlara üzülün diyen o insanlar tüm canlılar için aynı üzüntüyü ve hassasiyeti gösterse bugün dünya böyle olmaz idi sevgi ve saygıyı tüm canlı varlıklar hak ediyor.Bu hayvan bu bitki bu şu diye ayrılmaz dünya yüzünde varlığını hissettiren her şeye saygı duyulmalıdır.Hayvanlara eziyet ve işkence yapan insanlardan her türlü kötülüğü bekleyin.

Ömür Gedik kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler