Ana SayfaDizilerYüzleşme 2. Bölüm 2. Fragman İzle! Ömer'in Hayatı Tehlikede!

İlgili Postlar

Yüzleşme 2. Bölüm 2. Fragman İzle! Ömer’in Hayatı Tehlikede!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yüzleşme ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı ve tam not aldı. Dizinin konusu Kalender kasabasında 15 yıl önce kaçırılıp tecavüze uğramış bir genç kızın ve onun bir gün geleceği umudu ile yaşayan babasının öyküsünü anlatıyor. Genç kız kasabaya dönüyor ama intikam almak için. Yüzleşme 2. bölüm 2. fragman izle! Ömer’in hayatı tehlikede.

Yüzleşme Oyuncu Kadrosu

Ömer’in Hayatı Tehlikede!

Yüzleşme 1. bölümüyle izleyenleri ekranlara adeta ekranlara kilitlemeyi başardı. Masal ismi ile Gonca kasabaya tekrar geri dönüyor ve çok sevdiği babası ile karşılaştığı anlarda donup kalıyor. Gonca, o anlarda babasına sarılmak istiyor ama Zümrüt, onu intikam için geldiğini ve intikamını alana kadar kimliğini ele vermemesini, ve de Ömer’den uzak durmasını istiyor.

Masal, aslında kendisine tecavüz edenlerden biri olan Ufuk’u vurmaya gittiğinde, onu bir başkası vuruyor ve donup kalıyor. Ömer de oradan geçerken masalı görüyor ve takip ediyor. Masal’ı elinden tutup uzaklaştırıyor. Battar’ın çiçeklerine biri sabotaj yapmıştır ve bunun sorumlusu olarak Ömer’i bilirler. Battal, Ömer’in işini bitirmek için emir verir.

İşte Yüzleşme 2. bölüm 2. fragmanı..

https://youtu.be/NJ98cKBbIE0

Yüzleşme 1. Bölüm özeti!

Masal 15 yıl önce, Ömer ile buluşmak için gittiği yerde bir kaç kişi tarafından kaçırılır ve tecavüze uğrar. Masal, kendisine kötülük yapanlardan intikam almak için geri döner.

MASAL, İLK İNTİKAMINI ALIR!

Arazileri satın almak için Tunç’la görüşmeye gider ve Masal’ı tehdit eder. Tunç, yüksek uyuşturucudan tuvalette can çekişirken, Masal, onun başına gider  ve kendisine  yaşadıkları aklına gelir. Tunç’un babasına ölüm haberi gelir ve babası bu işin içinde başka bir iş olduğunu düşünür.

FİKRET KIZI GONCAYI TANIR!

Masal, Battal’la arazi için görüşmeden çıkarken babası ile karşılaşır. Fikret, Gonca’yı kokusundan tanır ve yere yığılır. Hastaneye kaldırılan Fikret, gözünü açtığında, Ömer’den o kızı getirmesini ister.

Fikret, Ömer’i, Fransa’dan  çağırır ve ona vekalet verip tüm arazileri satmasını ister. Ömer, arazilerinin satılmaması konusunda ısrarlıdır ve tüm banka borcunu gider öder. Kasabadaki herkes o arazilerin peşine düşmüştür. Ömer’in gelmesiyle tüm planları alt üst olur. Masal, araziler ve konak için 60 milyon teklif eder ama Ömer kabul etmez.

Yüzleşme 2. Bölüm Fragmanı İzle! Ömer’in Dönüşü Tüm Oyunları Bozacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler