Ana SayfaDizilerKuzgun 5. Bölüm ilk Sahne Yayınlandı! Dila Vicdanının Sesini Dinleyecek Mi?

İlgili Postlar

Kuzgun 5. Bölüm ilk Sahne Yayınlandı! Dila Vicdanının Sesini Dinleyecek Mi?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kuzgun 4. yeni bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Dizinin son bölümünde Dila babasından hesap soruyor. Kuzgun, Rıfat’ı kurtarmak için Şerefi vurduktan sonra Rıfat’ı yaralı bir şekilde oradan uzaklaştırıyor. Bu arada Dila da zorla bir restoranda tutulurken orada olayı öğreniyor. Dila, vicdanının sesini dinleyecek mi? Kuzgun 5. bölüm ilk sahne yayınlandı.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Dila Vicdanının Sesini Dinleyecek Mi?

Kuzgun 4. son bölümü büyük bir beğeni ile izlendi. Kartal, ağabeyinin Kuzgun olduğunu öğreniyor. Kumru ise Kuzgun’u karşısına alıp, ağabeyinin dükkanındaki yangınla bir ilgisinin olup olmadığını soruyor. Meryem, Dila ile yüzleşiyor.

Kuzgun dizinin yayınlanan ilk sahnesinde, Dila, Kuzgun’un Şeref’i vurduğu silahı, restoranda ki görüntülerini gözyaşları içinde babasının masasının üzerine koyuyor. Bunlarla mı hayatını kurtardığını soruyor ve babası da doğru olduğunu ama bunun neyi değiştireceğini söylüyor.

İşte Kuzgun 5. bölüm ilk sahne izle..

Kuzgun Dizisi 5. Bölümde yaşananlar!

Kuzgun, kendisine kurulan tuzağı fark eder ve son anda Rıfat’ı yanına çeker ve buluştukları yerde, Rıfat’ı korumak için Şeref’i vuruyor. Rıfat, yaralanmıştır ve Kuzgun arabaya bindirip onu tedavi ettirmek için götürür.Bu arada Dila, Şeref’in oğlu ile zorla tanıştırılmak için gittiği restoranda konuşmaktadır.

Kuzgun’un vurduğu Şeref ölmemiştir hala yaşıyordur. Bora’ya babasının vurulduğu haberi gelir. Dila, Bora’ya ne olduğunu sorduğunda babasının vurulduğunu söyler. Bunu duyduktan sonra Dila telaşlanarak abisini arayıp Şeref’in vurulduğunu söyler.

DİLA BABAMIZI BULMALIYIZ!

Dila bu sırada bir yandan babasını ararken Bora’ya da onunla gelmek istediğini söyler. Dila abisi Ali’yi arayarak Şeref’in vurulduğunu söyler. Dila Ali’ye babası ile birlikte olup olmadığını sorar ancak Ali onun bir toplantı için gittiğini söyler. Dila “bir an önce babamızı bulmalıyız” der. Kuzgun, yaralı olan Rıfat’ı onun tanıdığı bir eve getirir ve bu arada Dila arar ama açmaz.

BORA BABASININ FİŞİNİ ÇEKER!

Şeref ameliyata alınır ve ameliyattan çıkar. Bora, babasının durumunu sorar ve doktor durumunun ağır olduğunu, büyük bir ihtimalle bitkisel hayata girebileceğini söyler. Bora, babasının yanına girip geçmişte ona yaşattıkları aklına gelir ve babasının fişini çeker.

 Kuzgun 4. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Dila Gerçeklerle Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler