Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 23. Bölüm Yayınlandı! Demir'e Yılmaz'dan Süpriz!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 23. Bölüm Yayınlandı! Demir’e Yılmaz’dan Süpriz!

Atv ekranların dizisi Bir Zamanlar Çukurova 23. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde, Züleyha ile Yılmaz’ın daha önceden nişanlı olduğunu bütün Çukurova öğrenir. Demir, deliye döner en yakın arkadaşı ile arası açılır. Demir’e Yılmaz’dan süpriz hamle geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Demir’e Yılmaz’dan Süpriz hamle geliyor!

Demir, yeni açacağı fabrikanın temel atma töreninde açılışa gelenler insanlar Yılmaz ile Züleyha’nın önceden sevgili olduklarını konuştuklarını duyuyor ve bu konuyu bir tek Cengaver’e söylediği için sinirlerine hakim olamayıp, Cengaver’e kafa atıyor. Cengaver ve açılışa gelenler şaşırıp kalıyor. Cengaver’in ağzından ve burnundan kanlar geliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Demir, bu davranışına Hünkar hanım bir anlam veremiyor ama Züleyha bildiğini söylüyor. Cengaver’in karısının karısının Yılmaz ile geçmişini bildiğini, herkese söylemiş olduğunu söylüyor. Hünkar, oğlu ile görüşüp bir gazeteci çağırıp, Züleyha’nın ona aşık olduğunu büyük bir aşk yaşandığını anlatmalarının doğru olduğunu söyler ama Züleyha bunu kabul etmez.

Demir'e Yılmaz'dan Süpriz

DEMİR, ZÜLEYHA’YI OĞLU İLE TEHDİT EDER!

Züleyha’yı ikna etmek için Adnan’ı evden götürür. Züleyha, oğlunu kendisine verme şartı ile ikna olur. Gazeteci gelir ve Demir Yılmaz’ın nişanlısını almış dedikodularına tam tersini Züleyha’nın Demir için Yılmaz’ı terk ettiğini birbirlerine çok aşık olduklarını söylerler.

Bu arada, Yılmaz iş görüşmesi için gittiği meyhanede, hem doktor hanım hem Demir’in karısı diye konuşurlar. Yılmaz, dayanamaz kavga çıkar silahlar çekilir ve Yılmaz birini yaralar. Yaralı hastaneye götürülürken Yılmaz ise hapse atılır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Demir'e Yılmaz'dan Süpriz

MÜJGAN ÇUKUROVAYI TERK EDER!

Züleyha’yı öğrenen Müjgan, Ankara’ya arkadaşının yanına gider. Sabahattin’i arar ve Ankara’da olduğunu söyler. Sabahattin ise son bir kez konuşmalarını söyler oda kabul eder. Müjgan, Yılmaz’ın hapse girdiğinden habersiz onu bekler ve gelmeyince kendisinden vazgeçtiğini zanneder.

YILMAZ’DAN DEMİR’E YIKICI HAMLE!

Yılmaz, vurduğu kişinin hatasını anlayıp şikayetini geri alması sonucu hapishaneden çıkar ve eve geldiğinde gazeteyi görür. Gazetede, Fekeli’nin Yılmaz’ın elinden tuttuğunu ve sokaktan kurtardığını okur ve öfkeyle çiftliğe gider. Demir, oğlunu annesine teslim eder ve kafasını çevirdiğinde Yılmaz’ı Şermin’in konağının önünde oturduğunu görür. Demir Yılmaz’a, konağında ne işi olduğunu sorar ve Yılmaz, yanıldığını oranın kendi konağı olduğunu söyler.

 

Bir Zamanlar Çukurova 23. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Şok Üstüne Şok Yaşayacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler