Ana SayfaDizilerÇarpışma 13. Bölüm Yayınlandı! Kadir İle Zeynep Tekrar Sevgili Oldular!

İlgili Postlar

Çarpışma 13. Bölüm Yayınlandı! Kadir İle Zeynep Tekrar Sevgili Oldular!

Çarpışma dizisi 13. son bölümü ile Show tv ekranlarında yayınlandı. Veli yüzünden araları bozulan Kadir ve Zeynep aralarındaki buzlar eriyor. Kadir’in 19 yaşındayken evlenme teklif edeceğini, kalbinin sahibinin tek bir kadın olduğunu duymasından sonra Zeynep, Kadir ile yüzleşir ve ikili arasında duygusal anlar yaşanır. Birbirlerine aşk itirafının ardından, Kadir ile Zeynep tekrar sevgili oldular. Ama Veli, onları gölge gibi takip ediyor ve Zeynep’i kıskanıyor.

carpisma-13-bolum-yayinlandi-kadir-ile-zeynep-tekrar-sevgili-oldular

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Kadir İle Zeynep Tekrar Sevgili Oldular!

Çarpışma 13. son bölümünde, Kadir, annesinin evine gidiyor ve onunla konuşuyor. Ona,“ siz oğlunuzu hiç terk ettiniz mi?”diye sorar ve ondan evet yanıtını duyduğunda açıklama bile yapmasına izin vermez. Kadir evden çıkar ve gider. Annesi arkasından Yusuf diye bağırır, ona adının Kadir olduğunu söyler ve arabasına biner gider.

Kadir İle Zeynep Tekrar Sevgili Oldular

ÇARPIŞMA 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, annesinin yanından ayrıldıktan sonra, Kerem ile birlikte meyhaneye giderler. Zeynep ile Cemre’de aynı meyhaneye giderler. Kadir, diğer masadan 19 yaşındayken ona evlenme teklif edeceğinden kalbinin tek sahibi olduğundan bahsederken, Zeynep Kadir’e, benimle ilgili şeyleri bu masada konuşmamasını istedi.

İkili dışarı çıktığında, Zeynep ona evlilik teklif edeceğini bilmediğini söylerken Kadir onu öpüyor ve o geceyi birlikte geçiriyorlar. Ertesi gün Zeynep’le dolu dolu bir gün geçirirler ve Veli her anlarını izler.

ZEYNEP ASİYE İLE BULUŞUR!

Zeynep, Asiye’ye ile buluşurlar ve kendisini tanıtır. Asiye, oğlunu neden terk ettiğini anlatır. Cansız’ın karanlık biri olduğunu kendisi hamileyken ve Yusuf’un abisi Murat arabadayken Cansız’ın düşmanları tarafından silahlı saldırıya uğradıklarını. O saldırıda Murat’ın öldüğünü, Yusuf’unun da hayatını tehlikeye atmamak için onu bir ağacın altına bıraktığını, gözünü açtığında ise kendisini akıl hastanesinde bulduğunu anlattı.

CEMRE KADİR’DEN YARDIM İSTER!

Cemre annesinin kendisini doğururken ölmediğini öğrenince, Kadir’den doğumu gerçekleştiren doktorun adresini bulmasını ister. Kadir, bulur adresi Cemre’ye verir. Cemre o adrese gider ama doktoru evde ölü bulur.

KADİR CANSIZ’I BULUR!

Kadir, sonunda Cansız’ın izini sürer ve onu bulur ama bulduğu kişinin Cansız olduğunu bilmiyor onun ortağı zannediyor. Veli, Asiye’yi alıp Kadir ile Cansız’ın konuştuğu yere götürüyor ve eğer oğluna babasının kim olduğunu söylerse Kadir’in babasını öldüreceğini, çünkü Kadir’in karısının ve kızının ölümüne neden olan kişinin Cansız olduğunu söylüyor.

Çarpışma 13. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Kadir Cansız İle Karşı Karşıya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler