Ana SayfaÜnlülerSıla ve Ahmet Kural'ın o bakışmasına Aşkım Kapışmak'ın çarpıcı yorumu

İlgili Postlar

Sıla ve Ahmet Kural’ın o bakışmasına Aşkım Kapışmak’ın çarpıcı yorumu

Sıla ve Ahmet Kural’ın o bakışmasına Aşkım Kapışmak’ın çarpıcı yorumu… Ahmet Kural ve Sıla’nın herkesin dikkatle takip ettiği duruşması geçtiğimiz perşembe günü gerçekleşirken, iki ünlü ismin duruşma salonunun önünde birbirlerine baktığı anlar dikkat çekti. Aşkım Kapışmak, Sıla ve Ahmet Kural’ın o bakışlarını yorumladı. Kapışmak’ın yorumu, son derece dikkat çekiciydi. İşte merak edilen detaylar…

Sıla ve Ahmet Kural Davasına Damga Vuran “Regl” Sorusu!

Sıla ve Ahmet Kural davası görüldü

Başarılı oyuncu Ahmet Kural ve sevilen şarkıcı Sıla’nın şiddet davasının ilk duruşması, geçtiğimiz Perşembe günü görüldü. Duruşma için adliyede duruşma salonunun önünde bekleyen Ahmet Kural ve Sıla, bir ara göz göze geldi. Bu anlar objektiflere yansırken, iki ünlü ismin bakışlarının altında yatan detayları Davranış Bilimleri Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak yorumladı.

Ahmet Kural kimdir?

Sıla ve Ahmet Kural'ın o bakışmasına
Sıla ve Ahmet Kural’ın o bakışmasına

Aşkım Kapışmak, Sıla ve Ahmet Kural’ın o bakışlarını yorumladı

Davranış Bilimleri Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, Ahmet Kural ve Sıla’nın göz göze gelmeleri konusunda şu yorumda bulundu: Siz hala seviyorsunuz birbirinizi! Ahmet’in emin misin bakışı, Sıla’nın görmezden geliyorum seni diyen gözleri. Evet, yarım kaldınız, öfkelisiniz, kızgınsınız ama ikinizde sakin aşkların aşıkla maşuğu olamazsınız. Sertsiniz, adrenalin seviyorsunuz. Isırarak sevmek gibi, sımsıkı sarılmak gibisiniz. Sıla’nın güçlü durmasını destekliyorum ama gözlerinde unutamamış bir kadın var. Ahmet in gözlerini dikerek bakması, gözlerimin içine bak çığlığı! Siz zor unutursunuz birbirinizi.

Sıla kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler