Ana SayfaÜnlülerSıla ve Ahmet Kural Davasına Damga Vuran "Regl" Sorusu!

İlgili Postlar

Sıla ve Ahmet Kural Davasına Damga Vuran “Regl” Sorusu!

Sıla Kimdir?

Ahmet Kural Kimdir?

Herkesin merakla beklediği Sıla ve Ahmet Kural’ın davası bugün oldu. Davaya Ahmet Kural’ın avukatının Sıla’ya sorduğu soru damga vurdu. Sıla’ya bu soru neden soruldu? Davanın tüm detayları haberimizde…

Ahmet Kural Sıla Davasında Şok Gelişmeler!

Sıla ve Ahmet Kural Davasına Damga Vuran “Regl” Sorusu!

Adli Tıp Kurumu’ndan Sıla ve Ahmet Kural açıklaması!

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu arasındaki darp davasında neler olduğu ortaya çıkmaya başladı. Ahmet Kural neden ayrıldıklarını, nasıl barıştıklarını ve ilişkide olan sorunlardan bahsetti. Sıla “Ahmet Kural’ın durup dinlenip kendisini dövdüğünü, zor kurtulabildiğini” iddiası üzerine davada avukatların sorularının sorduğu kısma geçildi. Ahmet Kural’ın avukatının Sıla’ya sorduğu soru tansiyonu bir anda yükseltti.

Ahmet Kural Şiddete Devam Ediyor!

Davada avukatlar soru sormaya başlaması üzerine gerilim arttı. Soru üzerine Sıla, “Yaklaşık 1 saat sürdü. Ara ara devam eden bir dayaktı. İdrarımdan kan geldi” diye konuştu. Bunun üzerine Ahmet Kural’ın avukatı, “İdrarda kan olduğu söyleniyor, bunu da böbreğinize vurulmasına bağlıyorsunuz. O dönem regl miydiniz?” sorusu davaya damgasını vuran sorulardan biri oldu. Sıla ise, “Hayır regl değildim” diyerek bu soruyu kesin bir ifadeyle cevapladı.

 Şarkıcı Sıla Ahmet Kural’dan Şikayetçi Oldu!

 

Sıla ve Ahmet Kural Davasına Damga Vuran “Regl” Sorusu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler