Ana SayfaÜnlülerDuruşmada Gergin Anlar! Avukatlar Birbirine Girdi

İlgili Postlar

Duruşmada Gergin Anlar! Avukatlar Birbirine Girdi

Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural’ın şiddet davası hakim karşısına çıktı. Magazin dünyasında oldukça konuşulan ve üzerine tartışılan olayda sonuç ne? Davada avukatlar neden birbirine girdi? Tüm detaylar haberimizde!

Ahmet Kural Sıla Davasında Şok Gelişmeler!

Duruşmada Gergin Anlar! Avukatlar Birbirine Girdi

Sıla ve Ahmet Kural Davasına Damga Vuran “Regl” Sorusu

Sıla, 29 Ekim 2018’de Ahmet Kural’dan dayak yediği iddiası ile şikayetçi olmuştu. Sıla’nın bu şikayeti ve yaşadıklarını anlatması üzerine bu konu uzun süre konuşulmuş, bazı ünlüler Sıla’nın yanında olurken bazı ünlüler Ahmet Kural’ın yanında olmuştu. Çok konuşulan dava bugün hakim karşısına çıkınca herkes sonucunu oldukça merak etti.

Ahmet Kural Kimdir?

Sıla, Ahmet Kural’ın kendisinin böbreğine vurduğunu iddia edince Ahmet Kural’ın avukatı konuyla alakalı savunma yaptı. Kural ve Gençoğlu’nun avukatları arasında sözle sataşma yaşandı. Ahmet Kural’ın avukatı Ahmet Kurutluoğlu Sıla’ya, “Daha önceki savcılık ifadenizde böbreklerinize vurma kısmını söylemediniz. Bu celsede söylüyorsunuz. Üstelik asistanınız, olayın ertesi günü idrarınızdan kan geldiğini söyledi. Böbreğe vurulması ile idrardan kan gelmesine bağlıyorsunuz.” dedi.

Sıla Kimdir?

“Böbreklerinizi Kontrol Ettirdiniz Mi?”

Ahmet Kural Şiddete Devam Ediyor!

Bir rapor sunulmadığını söyleyen Ahmet Kural’ın avukatı konuyla alakalı “Böbreklerinizi kontrol ettiniz mi? Raporu dosyaya sundunuz mu? Dosyada olmayan bir şey ve regl dönemiz aynı döneme gelmesi söz konusu olabilir mi?” sorusu ise duruşmaya damga vuran konulardan biri oldu. Ahmet Kural’ın avukatının bu sözleri üzerine Sıla’nın avukatı da cevap hakkını kullanınca ortam sözlü olarak gerildi ve sesler yükseldi.

Duruşmada Gergin Anlar! Avukatlar Birbirine Girdi
Duruşmada Gergin Anlar! Avukatlar Birbirine Girdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler