Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı İle Zeynep Yılmaz Ayrılığındaki Şok İddia!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı İle Zeynep Yılmaz Ayrılığındaki Şok İddia!

Instagram’da Magagenius adlı sosyal medya sayfası, Acun Ilıcalı,  Zeynep Yılmaz ve Şeyma Subaşı üçlüsü hakkında bomba niteliğinde bir gerçeği ortaya çıkardı. Geçmiş dönemde evli olan Zeynep Yılmaz ve Acun Ilıcalı çiftinin, Şeyma Subaşı’nın oyunuyla ayrıldığı iddia edildi. Bütün bu iddialar ve dedikodular tüm ayrıntılarıyla Haberimizde, İşte Detaylar…

Acun Ilıcalı İle Zeynep Yılmaz Ayrılığındaki Bomba İddia!

Magagenius adlı Instagram sayfası ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve internet fenomeni Şeyma Subaşı hakkındaki haberleri herkesten önce duyurması ile tanınıyor. Magagenius isimli hesap sosyal medya da yine günlerce konuşulucak iddialar ortaya attı. Özellikle Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile ilgili tüm haberleri kimse duymadan, takipçilerine duyurması ile ünlü olan Magagenius bu seferki haberi Magazin dünyasına bomba gibi düştü..

Acun Ilıcalı kimdir?     Zeynep Yılmaz Kimdir ?

Kimliğini gizli tutan ve magazin uzmanı olduğu tahmin edilen Magagenius, ünlü mimar Zeynep Yılmaz’ın, o dönem evli olduğu Acun Ilıcalı tarafından aldatıldığını, fenomen Şeyma Subaşı’nın kendisine yolladığı fotoğraflar ve videolar sayesinde acı bir şekilde öğrendiğini öne sürdü.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Sunbaşı’nın İntihar Girişimi Hakkındaki İşte O Açıklaması;

Geçtiğimiz haftalarda kendisi hakkında iddia edilen intihar girişimi iddialarına Instagram hesabından cevap veren fenomen Şeyma Subaşı, intihar edenin Zeynep Yılmaz olduğunu açıklamıştı.

 

“Zaten Biliyoruz O Şeyma’nın Hayatı Yalan”

Magagenius adlı sayfa bu konu hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Fenomen Şeyma Subaşı’nın İntihar hikayesi yalandı şeklindeki açıklamanın kendisine gönderme olarak yaptığını söyleyen Magagenius;  “Evet Şeyma bana laf atmış ‘Ben intihar etmedim o haberler yalandı’ diye. Zaten biliyoruz o kızın hayatı yalan. Bu arada adres olarak Zeynep’i göstermiş. Demiş ki ‘İntihar eden başkasıydı’. Başkası da Zeynep oluyor. Yalan değil eksik söylüyor. İkisi de bu yolları denedi. Ama Zeynep’inki çok haklı bir sebeptendi…” ifadelerini kullanarak Zeynep Yılmaz ve Acun Ilıcalı ayrılığının tüm bilinmeyenlerini öne sürmüş oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler