Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural Sıla Davasında Şok Gelişmeler!

İlgili Postlar

Ahmet Kural Sıla Davasında Şok Gelişmeler!

Bir dönem uzun süren Ahmet Kural’ın Sıla’ya şiddet uyguladığı iddialarıyla gündemden ayrılmayan olayın, Ahmet Kural Sıla Davası Bugün Başlıyor!

Yaşanan talihsiz olayda oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu’na karşı “hakaret, tehdit ve kasten yaralama” suçlarından dolayı 5 yıl kadar hapis cezasına çarptırılacağı istemiyle yargılandığı dava, bugün hakim karşısına çıktı.

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmaya, sanık Ahmet Kural ve müşteki Sıla Gençoğlu da katıldı. Davanın müdahili Daha önce dinlenilmesine karar verilen 3 kişi de şahit olarak duruşmada hazır bulundu. Müdahil kurum Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nı temsil için bir avukat da duruşmaya katıldı.

Ahmet Kural: 1.5 Ay Evden Çıkamadım!

Ahmet Kural mahkeme dönemi yaklaştığında, “2017 Mayıs ayında güzel bir ilişkiye başladık. Ancak dünya görüşlerimizin, inançlarımızın farklılığı, arkadaşlarımı hor görmesi nedeniyle ayrılık kararı aldım. Sonrasında ‘bir tokat attı’ yalanı uydurdu. Bir haftanın ardından Okan Can Yantır ile olmaya başladı. 1.5 ay evden çıkamaz oldum. Hiçbir kimse ile görüşmek istemedim” dedi.

Ahmet Kural Mahkeme
Ahmet Kural Mahkeme

“Ardından teyzesini, araya kuzenim ortak arkadaşlarımızı soktu. Bana ‘Boş ev’ adında bir şarkı yazdığını söyledi. Beynimde hala 3. şahıs dolanıyordu. Ona üçüncü kişiyle olan birlikteliğiyle alakalı 3 defa o soruyu tekrarladım. Bana saçma cevaplar verdi. Kafamda şüpheler oluştu. Olay günü annem ve ablalarımın geldiği gece kendisi bize uğradı. Biraz alkol aldık. Kendisi çok fazla içti. Rumeli hisarında bulunan evin merdivenin de inerken dengesi bozuldu. Kolundan tutup indirdim. Daha sonra Zekeriyaköy’deki benim evime gittik. İçimde kalan şüpheden dolayı aynı soruyu bir kez daha tekrarladım. Evet ‘senin canını yakmak için yaptım’ şeklinde konuştu. Kendisinden evi terk etmesini rica ettim. Aramızda tartışma çıktı” diye konuştu.

“Seni bitireceğim Ahmet Kural!”

Şarkıcı Sıla’ya ‘Defol git’ dediğini söyleyen Kural, “Şoförünü aramak istedim. Elimi tuttu. Sonrasında ben kendisinden elimi çekerken yere düştü. Birkaç kez ‘yalvarırım git diye tekrarladım’. Kendisi bana ‘Yapma Ahmet lütfen konuşalım’ diye bağırdı. İddianamedeki sözleri kendisine söylemedim ve kesinlikle vurmadım, vuramadım. Sonra kendisi şoförünü aradı. 15-20 dakika kadar süren kavganın sonunda kendisi dışarı çıktı ve çıkarken de bana ‘Seni bitireceğim Ahmet Kural’ dedi. Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum” şeklinde konuştu.

Sıla Ahmet Kural Davası
Sıla Ahmet Kural Davası

Oyuncu Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu’na yönelik “Hakaret, Tehdit ve Basit yaralama” suçlarından dolayı 5 yıl hapsi isteniyor.

Sılanın mahkemede savunması

Sıla Gençoğlu’da mahkemede savunma yaptı. Sıla ifade de;

“Olay 29 Ekim tarihinde gerçekleşti. Ailesiyle beraber güzel güzel vakit geçirdik. Sonra eve uğradık. Ancak bir türlü kurtulamadığımız Okan Can Yantır sorusu geldi. Bir anda kıskançlık krizleri geçirmeye başladı, Bağırdı. Sonra kendimi kurtarmaya çalışsam da kötü bir hatıra yaşandı . Sonra bana ‘S… git. Git buradan öldürürüm seni’ dedi ve Kül tablası havaya kaldırdı. Bir saat boyunca evden kaçmaya çalıştım. Mutfaktan salona savrulduk. Kafamı duvarlara vurup durdu. Yere düştüm. Kafamı ve böbreklerime vurdu. Bana ve aileme ağır küfürler etti. ‘Çok sevdiğin baban kollarında ölsün’ dedi. Bahçe kapılarından içeri girdim. Bir şekilde şoförümü aramayı başarabildim. Neyse ki peşime gelmedi. Şikayetçiyim” dedi.

Kavga sonrası Sıla: İdrarımdan kan geldi

Sorulan soruların ardından Sıla: “Yaklaşık 1 saat kadar devam etti. Ara ara devam eden bir dayaktı. İdrarımdan kanlar aktı” şeklinde konuştu.

Bunun ardından Ahmet Kural’ın avukatı, ‘İdrardan kan aktığı söyleniyor, bunu da böbreğinize vurulmasına bağlıyorsunuz. O dönem regl mi oldunuz?’ şeklinde sordu.

Sıla ise, ‘Hayır regl değildim’ diyerek cevapladı. Bu cevapların ardından tarafların arasında sözlü sataşma ve gerilim yaşandı. Duruşma tanıkların dinlenmesi ile devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler