Ana SayfaÜnlülerAdli Tıp Kurumu'ndan Sıla ve Ahmet Kural açıklaması!

İlgili Postlar

Adli Tıp Kurumu’ndan Sıla ve Ahmet Kural açıklaması!

Adli Tıp Kurumu’ndan Sıla ve Ahmet Kural açıklaması geldi. Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural arasındaki darp soruşturması hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada hangi ifadelere yer verildi. Son günlerde gündeme gelen iddiaların aslı var mı? Yoksa hepsi bir iddia olarak mı kaldı? Detaylar haberimizde…

Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural Arasında Yaşandığı İddia Edilen Dayak Olayında Yeni Gelişme!

Sıla ve Ahmet Kural soruşturmasında Adli Tıp Kurumu gelişmesi

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan darp soruşturmasında yeni gelişmeler yaşandı. Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlandığı iddia edilen bazı bilgiler gündeme getirildi. Adli Tıp Kurumu’nun, Sıla Gençoğlu’nun hakkında “görüntülerin orijinal olduğu ve vücudundaki morlukların belli olmadığı bildirildi” şeklinde ifadelere yer verdiği iddia edilmişti. Adli Tıp Kurumu, konu hakkında açıklama yaptı.

Ahmet Kural kimdir?

Adli Tıp Kurumu’ndan Sıla ve Ahmet Kural açıklaması

Soruşturma dosyasına giren görüntülerle ilgili Adli Tıp Kurumu raporu Savcılığa gönderildi; raporda görüntülerin orijinal olduğu ve vücudundaki morlukların belli olmadığı bildirildi’ ifadeleri, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanmış böyle bir rapor olmadığından gerçekleri yansıtmamaktadır.

Sıla kimdir?

Adli Tıp Kurumu’ndan söz konusu görüntülere yönelik herhangi bir inceleme talep edilmemiş olup, atıfta bulunulan rapor, kurumumuz tarafından hazırlanmış bir rapor değildir.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü oyuncu Ahmet Kural arasındaki soruşturma devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler